Η «Λυσσασμένη Γάτα» με τη Σιένα Μίλερ θα «προβληθεί» στο Μέγαρο Μουσικής

Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Apollo Theatre του Λονδίνου, στο πλαίσιο του προγράμματος National Theatre Live

Τη «Λυσσασμένη γάτα» του Τένεσι Ουίλιαμς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στο Μέγαρο Μουσικής, σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Apollo Theatre του Λονδίνου την Πέμπτη 8 Μαρτίου.

 

Η παράσταση, που σκηνοθετεί ο Μπένεντικτ Άντριους και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, έχει πρωταγωνίστρια την εξαιρετική Σιένα Μίλερ, με τον Τζακ Ο' Κόνελ και τον Κολμ Μίνι στο πλευρό της.


Το πρόγραμμα National Theatre Live, στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται η προβολή της παράστασης, διανύει την όγδοη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του και μεταδίδεται σε πάνω από 2.000 χώρους σε όλο τον κόσμο.

 

Ανάμεσά τους και το Μέγαρο Μουσικής που, σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο, διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης και προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων, τόσο από το Εθνικό Θέατρο όσο και από άλλα θέατρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι παραστάσεις μαγνητοσκοπούνται στο θέατρο μπροστά σε ζωντανό κοινό, με τρόπο ώστε οι θεατές που θα τις παρακολουθήσουν σε ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη προβολή να απολαμβάνουν κάθε φορά την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η «Λυσσασμένη γάτα» θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους και είναι ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 15 ετών.

 

Η «Λυσσασμένη Γάτα» με τη Σιένα Μίλερ θα «προβληθεί» στο Μέγαρο Μουσικής
Σιένα Μίλερ και Τζακ Ο' Κόνελ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Μπένεντικτ Άντριους μεταφέρει το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς στο παρόν, σε ένα σπίτι που συμβολίζει μια χρυσαφένια φυλακή.

 

Μια πνιγηρή νύχτα στο Μισισιπή, η οικογένεια Πόλιτ συγκεντρώνεται να γιορτάσει τα γενέθλια του Big Daddy. Μυστικά, ψέματα, υποκρισία και ερωτικά απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια απειλούν να καταστρέψουν ένα γάμο και το μέλλον της ίδιας της οικογένειας.

 

Στο σκηνικό κυριαρχεί ένα κρεβάτι και ένα ντους, που χρησιμοποιείται εκτενώς από έναν γυμνό Ο' Κόνελ στην προσπάθεια να καθαρίσει τον εαυτό του από τη βαθιά ριζωμένη ενοχή. 

 

Info:

«National Theatre Live, Tennessee Williams: Λυσσασμένη Γάτα»

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη. Τηλέφωνο: 210 7282333

8 Μαρτίου 2018, 21:00

Εισιτήρια: Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 8/ Γενική είσοδος: € 15

Οδηγός Θεάτρου