30 Years An Club + 15 Years Gagarin 205: Day 1

Τα δύο ιστορικά venues γιορτάζουν συνδιοργανώνοντας ένα συναυλιακό τετραήμερο με all star line up

LIFOTEAM 23.11.2017 | 00:00

Για πρώτη φορά, δυο ιστορικά venues συμπράττουν με αφορμή τα γενέθλιά τους, σε ένα δυνατό συναυλιακό τετραήμερο. Στο line up της πρώτης ημέρας βρίσκουμε μέχρι στιγμής: τον Φοίβο Δεληβοριά, Τα Παιδιά της Παλαιότητας, τον Blaine Reininger, τους Bokomolech και τους Wedding Singers.

 

Φοίβος Δεληβοριάς

Οι συστάσεις ίσως περιττεύουν για ένα από τους πιο χαρισματικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Ο Δεληβοριάς έγραψε και τραγούδησε εξαιρετικά την ματαίωση της καψούρας, διαπεραστικά την κενότητα του σύγχρονου lifestyle και αφοπλιστικά άμεσα τα υπαρξιακά μας αδιέξοδα. Και όλα αυτά εξόχως μελωδικά, με μια γενναία δόση ευαισθησίας και παιδικότητας.

 

Τα Παιδιά της Παλαιότητας

Τα Παιδιά της Παλαιότητας προέκυψαν ύστερα από τις ζυμώσεις του πρότερου καλλιτεχνικού σχήματος (Κόρε Ύδρο). Τα βιώματα και οι πειραματισμοί κυριαρχούν στη μουσική τους.

 

Blaine Reininger

Μέλος των Tuxedomoon, εξαίσιος βιολονίστας, συνθέτης μουσικής θεατρικών έργων. Ο Blaine Reininger ισορροπεί εξαίσια ανάμεσα σε post punk και new wave μονοπάτια καθώς και ανάμεσα σε σκληρούς και πιο μελωδικούς ήχους.

 

Bokomolech

Οι Bokomolech η νεανική μπάντα που άνθισε στις αρχές των 90s υπήρξε μια από τις σημαντικότερες αγγλόφωνες της εγχώριας μουσικής σκηνής. Ηχογραφώντας δύο αλμπουμ με τον παραγωγό των Nirvana, ανοίγοντας την συναυλία της PJ Harvey στον Λυκαβηττό και συμπράττοντας καλλιτεχνικά, μεταξύ άλλων, με τον Blaine Reininger, τους Στέρεο Νόβα και τους Raining Pleasure έχουν εξελίξει αυτό που οι ίδιο αποκαλούν «ποπ-ροκ φουτουριστικό ήχο».

 

The Wedding Singers

Με δύναμη από τα 90s, οι Wedding Singers είναι η μπάντα που μετατρέπει κάθε live της σε αφορμή για ένα ατέλειωτο dance party.

 

ΠΟΤΕ23/11/2017 - 23/11/2017
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής