Spiros Karvelas/ Flamenco Voices/ Bate Coxa Trio

Latin βραδιά στο Jazzet Cafe

LIFOTEAM 8.6.2018 | 00:00

Spiros Karvelas & Flamenco Voices
Ο Σπύρος Καρβέλας -δημιουργός του πρώτου ελληνοισπανικού συγκροτήματος flamenco Ronda al Alba και οι Φλαμένκο φωνές (Niki Mantelia, Alexandros Karavelis, Jesus Sanchez Moncayo) δημιουργούν ένα σύνολο όπου ξετυλίγονται οι παραδοσιακές φόρμες, ρυθμοί και τραγούδια (malaguenas, alegrias, bulerias, verdiales, tangos).

 

Bate Coxa Trio
Το Bate-coxa είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2017. Τρεις μουσικοί ο κιθαρίστας Παναγιώτης Τζίνας, ο φλαουτίστας και μπασίστας Alfred Ruci και ο κρουστός Νίκος Νταρίλας, που δραστηριοποιούνται στο μουσικό περιβάλλον της Αθήνας και της Ελλάδας γενικότερα συναντήθηκαν για να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική και ειδικότερα για την βραζιλιάνικη και ευρύτερα τη μουσική της Λατινικής Αμερικής. 


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από μεγάλους εκπροσώπους της Βραζιλιάνικης και της λάτιν μουσικής. Θα ακουστούν έργα των B.Powell A.C.Jobim E.Gismonti M.Pereira A.Lauro και άλλων. Τα κομμάτια παρουσιάζονται διαφοροποιημένα με αυτοσχεδιασμούς και γενικώς με μια αυθεντική προσέγγιση που ταιριάζει στη σύνθεση του συγκροτήματος.

ΠΟΤΕ08/06/2018 - 08/06/2018
ΠΟΥJAZZET CAFE
Οδηγός Μουσικής