Η κοσμοπολίτικη καρδιά της Μεσσηνίας χτυπά στη Navarino Agora, της Costa Navarino.

 

Ο γοητευτικός μικρόκοσμος που περιλαμβάνει περισσότερα από 20 καταστήματα είναι ένα φιλόξενο σημείο συνάντησης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο αλλά και τους κατοίκους της Μεσσηνίας.

 

Φέτος το καλοκαίρι, η Navarino Agora συστήνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων μόδας, πολιτισμού, γαστρονομίας αλλά και παράδοσης.

 

Τοπικό wine tasting

Ένα τριήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστές τα μεσσηνιακά κρασιά διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Το Messinia Terroirs Wine Festival θα πραγματοποιηθεί στις 14 - 16 Ιουνίου, συστήνοντας στους επισκέπτες ελληνικές ποικιλίες κρασιού, μέσω της παρουσίας τοπικών οινοποιείων. Παράλληλα, το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν διαλέξεις, εκπαιδευτικές δράσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και προβολές κινηματογραφικών ταινιών που έχουν στόχο να προβάλλουν τους οίνους της Μεσσηνίας και την πολύπλευρη αναγέννηση ενός τόπου με βαθιές ρίζες στην αμπελουργία.

 

Ένα γεμάτο καλοκαίρι στη Navarino Agora με fashion events, wine tasting και το 1ο cocktail festival

 

Τριήμερο cocktail festival με κορυφαία μπαρ

Ένα τριήμερο cocktail φεστιβάλ που διοργανώνεται για πρώτη φορά με premium συμμετέχοντες θα μετατρέψει τη Navarino Agora σε meeting point για τους λάτρεις των cocktails και τον κόσμο των bartenders. Από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου, σε συνεργασία με το W Costa Navarino, η Navarino Agora θα φιλοξενήσει το 1ο Cocktail Festival. Μερικά από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα μπαρ όπως τα Barro Negro, The Clumsies, Τhe Bar in Front of The Bar και 42 και οι bartenders τους  θα παρουσιάσουν signature cocktails, με συνοδεία live acts από τους DJ Myronas, Shaya και DJ Nick Devon.

 

Η Navarino Agora με fashion events, cocktail festival

 

Καλοκαίρι γεμάτο fashion happenings

Οι fashion lovers θα έχουν φέτος πολλούς λόγους να επισκεφθούν τη Navarino Agora. Αν και τα καταστήματά της αποτελούν ήδη πόλο έλξης για τους επισκέπτες, αυτό το καλοκαίρι η fashion πλευρά της Navarino Agora ζωντανεύει με ενδιαφέροντα events, shows και happenings. 

 

Στις 8 και 9 Ιουνίου, διοργανώνεται σε συνεργασία με το OZON ένα συναρπαστικό fashion Σαββατοκύριακο με εργαστήρια και επιδείξεις μόδας από νέα fashion brands και ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές, ενώ οι επισκέπτες θα βρουν και επιλεγμένα ρούχα, αξεσουάρ και μοναδικά έργα τέχνης.

 

Στις 13 Ιουνίου η γνωστή σχεδιάστρια beachwear Melissa Odabash θα βρίσκεται στο ομώνυμο κατάστημά της στη Νavarino Agora, για να γνωρίσει τους επισκέπτες και να δώσει τα δικά της styling tips για chic καλοκαιρινές εμφανίσεις, ενώ θα ακολουθήσει ένα δεύτερο διήμερο αφιερωμένο στους Έλληνες σχεδιαστές με αφορμή τα 10 χρόνια της Apoella στις 24 Ιουλίου. Σε αυτό το fashion celebration θα συμμετάσχουν διεθνώς αναγνωρισμένα ελληνικά brands, όπως τα Ancient Greek Sandals, Callista Crafts και Zeus + Dione.

 

Τα fashion happenings ολοκληρώνονται με το brand χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ ARTISUN, το οποίο θα γιορτάσει το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή και δίνοντας παράλληλα στους επισκέπτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικά κοσμήματα και τσάντες.

 

Navarino Agora, Costa Navarino

Facebook: www.facebook.com/costanavarino

Instagram: www.instagram.com/costanavarino/,  www.instagram.com/navarinoagora/

Οδηγός Διασκέδαση