Στο φετινό καρναβάλι, η Mamacita φέρνει τη χαρά

Το εστιατόριο που έφερε τη μεξικάνικη διασκέδαση στο Σύνταγμα, σας καλεί φέτος να μοιραστείτε τη χαρά.

The LiFO team, 2.3.2022 | 15:13
ADVERTORIAL

Αν αναζητάς ένα μέρος που η αγάπη κάνει πάρτι, τότε αυτό είναι το Mamacita. To πληθωρικό εστιατόριο που έφερε το Μεξικό στο Σύνταγμα, δεν σταματάει να κινείται εδώ και 5 χρόνια.

 

 

Η μεξικάνικη φιέστα είναι στο DNA του μαγαζιού που «διοικεί» η «βασίλισσα της γεύσης», η Mamacita, μια γυναίκα πληθωρική, γοητευτική και ασυμβίβαστη. Στο χέρι της, το μελάνι γράφει «La vida loca» και έχει έρθει για να σου δώσει αυτό που σου αξίζει: τη γεύση της έντονης ζωής του Μεξικού, γεμάτη χαρά, χορό, χρωματιστά cocktails και χορταστικό, πεντανόστιμο φαγητό για να νιώθεις πάντα πλήρης. 


Εδώ θα βρεις τις πιο καλοφτιαγμένες Margaritas, το πιο «ανάποδο» cocktail tequila (με την ανάποδη Corona), τα πιο κρατσανιστά nachos, αλλά και τα πιο λαχταριστά tacos με μοσχάρι μαγειρεμένο σε μπύρα, που όμοιά τους δύσκολα θα βρεις στην παλέτα των μεξικάνικων εστιατορίων του κέντρου.

 

Όταν μπεις στον πολύχρωμο, σουρεαλιστικό κόσμο της Mamacita δεν υπάρχει γυρισμός. Θα ζήσεις τη μεξικάνικη «μανία» σε όλα τα επίπεδα, αφού θα φας, θα πιείς και θα χορέψεις στο ίδιο μέρος, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς. Γι’ αυτό, το «σκήπτρο» του φετινού καρναβαλιού και της χαράς, το κρατάει η Mamacita που σε κοιτάζει στα μάτια και σε καλεί να χορέψεις στον εξωτικό ρυθμό της.

 

MAMACITA - TAQUERIA Y COCTELERIA

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα

210 32 10 240

Facebook : www.facebook.com/mamacita.athens

Instagram: @mamacita.athens

www.mamacita.com.gr

 

Οδηγός Διασκέδαση