ADVERTORIAL

 

Από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 το κορυφαίο event για τον καφέ έρχεται με «θόρυβο» και ενέργεια στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε ένα τριήμερο που θα «μυρίζει» πολύ καφέ. 

 

Χιλιάδες στελέχη του Coffee Industry, baristas, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καφεστίασης, coffee aficionados και home baristas θα βρίσκονται εκεί για να γνωρίσουν από κοντά τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής και θα δοκιμάσουν εξαιρετικές ποικιλίες από espresso blends, μονοποικιλιακούς, καφέδες σε κάψουλες ή pods, ελληνικούς, ποικιλίες πράσινου καφέ και organic coffees.

 

Athens Coffee Festival 2023

 

Μαζί με τον καφέ, τα decks θα γεμίσουν μουσικά vibes με τους ξεχωριστούς ρυθμούς των ραδιοφωνικών παραγωγών του EnLefko, Σπύρου Παγιατάκη και Σάκη Τσιτομενέα, αλλά και τις φωνές της ελληνικής pop-rock σκηνής, της Ευρυδίκης και του Ηλία Μπόγδανου με το συγκρότημά του, τους INCO.

 

Eπίσης, tοp baristas, brewers και roasters θα είναι εδώ με σκοπό είτε να συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Coffee in Good Spirits, Roasting, Latte Art που διοργανώνονται από τον SCA Greece είτε να παρακολουθήσουν από κοντά αυτές τις γεμάτες αγωνία αλλά και φαντασία αναμετρήσεις. Tέλος, 45 coffee experts, top notch baristas και στελέχη της αγοράς θα μιλήσουν για όλες τις τάσεις στα coffee masterclasses. 

 

Athens Coffee Festival 2023

 

Μέγας χορηγός του φεστιβάλ είναι για ακόμα μια χρονιά το NOYNOY BARISTA’S GOLD.

Αγόρασε το εισιτήριό σου στο www.athenscoffeefestival.gr

Οδηγός Γεύσης