Ποιο είναι το μυστικό ενός γκάνγκστερ στην καρδιά της αθήνας που έχει γίνει viral και όλοι συζητούν;   

 

Μα η αγάπη του για την αυθεντική ιταλική pasta. To Baldo είναι εμπνευσμένο από το nickname του Ιταλού γκάνγκστερ Amato Baldassarre, μεγάλου fan της γνήσιας ιταλικής pasta, και μόλις έκλεισε τρία χρόνια, χαρίζοντάς μας απίστευτες γευστικές εμπειρίες απευθείας από την Ιταλία σε μία από τις αγαπημένες περιοχές της Αθήνας. 

 

Εδώ όλα παρασκευάζονται καθημερινά από το μηδέν. Ζυμάρια από premium ιταλικό σιμιγδάλι και in house σάλτσες από φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας χαρίζουν ακαταμάχητη γεύση και φρεσκάδα σε κάθε συνδυασμό που θα δοκιμάσεις. 

 

Baldo

 

Όλο το concept έχει τη φιλοσοφία του mix & match, που σημαίνει ότι μπορείς να συνδυάσεις 11 διαφορετικές συνταγές βάσης που συνοδεύουν 4 είδη χειροποίητης pasta (maccheroni, trecce, conchiglie και vegan rigatoni ολικής). Εξάλλου, η επιμέλεια όλης της διαδικασίας έχει την προσωπική φροντίδα του ιδιοκτήτη Κωνσταντίνου Ντούμη σε συνεργασία με το kitchen expert team του Baldo.

 

Must have συνδυασμοί που θα αγαπήσουν οι pasta lovers είναι το πεντανόστιμο Chicken - Gorgonzola με κοτόπουλο, παλαιωμένη παρμεζάνα, αφράτη κρέμα γκοργκοντζόλα και μανιτάρια, αλλά και το maccheroni Salmon - Lime με σπανάκι, κρέμα παρμεζάνα και αγριοράπανο ή το Truffle Mushrooms από κρέμα άγριων μανιταριών, παλαιωμένη παρμεζάνα, λάδι λευκής τρούφας και φρέσκα μυρωδικά. Αν, από την άλλη, οι γεύσεις σου είναι πιο παραδοσιακές-ελληνικές, το Βeef Stifado με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι και φρέσκια σάλτσα ντομάτας είναι αυτό που σου ταιριάζει. Οι σαλάτες του Baldo έχουν το δικό τους fan club και ξεχωρίζουν για τα αγνά υλικά και τη δροσιά τους που συνοδεύει την αγαπημένη σου pasta. 

 

Baldo

 

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ιταλικής γαστρονομίας μπορείς να επισκεφτείς το Baldo στο Κουκάκι στο κέντρο της Αθήνας, που ξεχωρίζει από μακριά χάρη στο έντονο κόκκινο και πράσινο χρώμα του. Αν, πάλι, δεν προλαβαίνεις, μπορείς να παραγγείλεις, είτε είσαι στο σπίτι είτε στη δουλειά, απο την e-food, κάνοντας ένα ultimate break απόλαυσης.

 

To Baldo με την έντονη προσωπικότητα έχει ήδη αφήσει το δικό του στίγμα στη γευστική σκηνή της Αθήνας και ξεχωρίζει για τα επιφωνήματα απόλαυσης που προκαλεί κάθε πιάτο #baldothesaucypasta.

 

Βεΐκου 39, Κουκάκι, 210 9241010 

www.baldopasta.com

Facebook: Baldo, The Saucy Pasta 

Instagram: baldo_pasta

Οδηγός Γεύσης