To Brunch Factory είναι αφιερωμένο σε όλους εμάς που λατρεύουμε το brunch και θέλουμε να το βρίσκουμε στον δρόμο μας για να μας φτιάχνει τη μέρα. Στο κέντρο της πόλης, στο νούμερο 11 της Αθηνάς, υπάρχει αυτό το στέκι που με αφοσίωση και πολλή φαντασία καθημερινά μας προσφέρει γεύσεις πρωινού που μπορείς να εναλλάσσεις όσο συχνά θέλεις – γιατί είναι σίγουρο ότι θα θέλεις να τις δοκιμάσεις όλες.

 

Τα αυγά Benedict προσφέρονται σε διαφορετικές εκδοχές, όλες νόστιμες και προσεγμένες. Τα scrambled, εκτός από την κλασική συνταγή, παρουσιάζονται και σε μια royal πρόταση με καπνιστό σολομό και ψωμί βρόμης. Το English Breakfast είναι κλασική επιλογή για να ξεκινήσεις τη μέρα με τρία τηγανητά αυγά, μπέικον, μανιτάρια, φασόλια, ψητές ντομάτες και φρυγανισμένο ψωμί, ενώ αν θέλεις κάτι πιο παριζιάνικο, τα Croque Madame και Monsieur είναι από τα πιο αυθεντικά που θα βρεις.

 

Brunch Factory
Στο Brunch Factory θα συνοδεύσεις τις γεύσεις με αρωματικό καφέ, χυμό και smoothies ή με φανταστικά ροφήματα superfoods. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Τα pancakes του Brunch Factory είναι λαχταριστές προτάσεις που προσφέρονται σε μια σειρά από συνδυασμούς – αποκλείεται να μη βρεις τον δικό σου αγαπημένο. Μην παραλείψεις με τίποτα το προφιτερόλ με κρέμα πατισερί, γκανάς και σαντιγί, ούτε το banoffee που μετατρέπει το αγαπημένο επιδόρπιο σε πρωινό γλυκό. 

 

Ένας χώρος αφιερωμένος στο brunch δεν θα μπορούσε να παραλείψει τα υγιεινά bowls με θρεπτικούς συνδυασμούς υλικών. Το Açai bowl με μπανάνα, σπιτική γκρανόλα, φράουλες, σπόρους τσία και φιστικοβούτυρο είναι μια βόμβα ενέργειας που θα σε κρατήσει όλη μέρα. Πολύ νόστιμα και τα porridge –εδώ θα βρεις μια vegan συνταγή εκπληκτική– αλλά και οι συνδυασμοί με ελληνικό γιαούρτι.

 

Brunch Factory
To Brunch Factory είναι αφιερωμένο σε όλους εμάς που λατρεύουμε το brunch και θέλουμε να το βρίσκουμε στον δρόμο μας για να μας φτιάχνει τη μέρα. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Στο Brunch Factory θα συνοδεύσεις τις γεύσεις με αρωματικό καφέ, χυμό και smoothies ή με φανταστικά ροφήματα superfoods. Έτσι κι αλλιώς, στόχος του είναι να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε μέρα γεύσεις που θα σου προσφέρουν τέρψη και θρέψη.

 

Αθηνάς 11, Αθήνα

brunchathens.gr 

Facebook: The Brunch Factory

Instagram: brunchfactoryathens

Οδηγός Γεύσης