Με το που ανοίγει ο καιρός, η φράση που ξεφεύγει από τα χείλη όλων μας, όταν κανονίζουμε έξοδο, είναι «πάμε ταράτσα;». Αν και το City ZEN είναι ένα all weather μαγαζί, ειδικά το καλοκαίρι, που θέλουμε να χαλαρώσουμε σε μια ηλιόλουστη ταράτσα με εκπληκτική θέα στο ιστορικό κέντρο ή να διασκεδάσουμε κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι στην καρδιά της πόλης, σίγουρα είναι ένα από τα πρώτα που θα μας έρθουν στο μυαλό.Αυτήν τη χρονιά μάς υποδέχεται στους προσφάτως ανακαινισμένους χώρους του και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το «νέο» City ZEN. 

 

City ZEN all-day bar restaurant

 

Από το πρωί μπορούμε να απολαύσουμε ποιοτικό καφέ και άλλα ροφήματα της επιλογής μας, όσο προχωρά η μέρα πλούσιο brunch και προσεγμένες γευστικές προτάσεις από το main menu, αλλά και να πιούμε το ποτό μας (αλκοολούχο και μη) κάτω από την Ακρόπολη.

 

Ο σεφ Χαράλαμπος Μπουρής έχει ετοιμάσει ένα μενού μεσογειακής κουζίνας που δίνει προτεραιότητα στα φρέσκα υλικά και τις χειροποίητες παρασκευές με προτάσεις που θα ικανοποιήσουν και όσους ακολουθούν vegan ή vegetarian διατροφή. Κροκέτα παστίτσιου με κρέμα παρμεζάνας, vegan σκιουφιχτά με σάλτσα ντομάτας, σεβίτσε τσιπούρας αλλά και ιδιαίτερες κοπές για κρεατοφάγους είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές. Τα γλυκά του καταλόγου, όπως ο κίονας (λευκή σοκολάτα, γιαούρτι, πορτοκαλόπιτα), θα κλείσουν ιδανικά το γεύμα και το δείπνο μας.

 

City ZEN all-day bar restaurant

 

Φυσικά, δεν λείπει η ποικιλία από spirits, αλλά και η νέα λίστα κοκτέιλ με ιδιαίτερες προτάσεις από τον πολυβραβευμένο bar manager Γιάννη Νάτση. Signature μείξεις, πλούσιες επιλογές σε aperitivo, κρασιά και ουίσκι θα ολοκληρώσουν την εμπειρία του ανανεωμένου City ZEN all-day bar.

 

Αιόλου 11, Αθήνα, 210 3254942

Οδηγός Γεύσης