To El Lobo είναι το new entry που ήρθε στο Νέο Φάληρο για να φέρει τη δική του άποψη πάνω στη μεξικάνικη κουζίνα. Όταν λέμε τη δική του άποψη, εννοούμε έναν συνδυασμό υλικών και γεύσεων που κάνουν κάθε πιάτο τόσο οικείο και κοντινό στη δική μας που σχεδόν νιώθεις ότι γεύεσαι αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια. 

 

Το μενού, πλούσιο και προσεγμένο, έχει όλα τα εμβληματικά πιάτα της μεξικάνικης γαστρονομίας. Πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το Chimichangas de Ρollo, μια τηγανητή, τραγανή τορτίγια με κοτόπουλο, chorizo, καλαμπόκι, cheddar sauce, mozzarella coupetata, tajin, queso mostaza crumble και baby φύλλα από σπανάκι, αλλά και την Enchiladas con carne asada με τορτίγια καλαμποκιού ψημένη στον φούρνο και χοιρινό λαιμό, chili con carne sauce, mozzarella coupetela, μαϊντανό, chives sauce και ροδέλες κόκκινης πιπεριάς, ένα πιάτο που μοιάζει με τα αγαπημένα λαζάνια, σε άλλη εκδοχή. 

 

El Lobo
Oι γρανιτομηχανές δουλεύουν συνεχώς για να προσφέρουν frozen cocktails με Jose Cuervo, τα οποία εναλλάσσονται κάθε τόσο για να βρίσκεις συνεχώς κάτι καινούργιο. Αυτές τις μέρες πρωταγωνιστούν η φράουλα και το passion fruit που θα λατρέψεις.  Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Οι γεύσεις του El Lobo είναι πραγματικά comfort, ιδανικές για ένα after office drink ή για μια βραδινή βόλτα που θέλεις να συνδυάσεις ποτό και φαγητό. Δοκίμασε μία από τις φανταστικές πίτσες –must try η Pizza Seta de Μontana με mozzarella coupetela, παρμεζάνα, πάστα άγριων μανιταριών, μαϊντανό, λάδι λευκής τρούφας και μανιτάρια λευκά, μαζί με ένα από τα δροσιστικά κοκτέιλ της μπάρας. 

 

Εδώ πρωταγωνιστούν η τεκίλα και οι μαργαρίτες, αλλά αξίζει να δοκιμάσεις και τη φανταστική Mezcalita. Εξάλλου, οι γρανιτομηχανές δουλεύουν συνεχώς για να προσφέρουν frozen cocktails με Jose Cuervo, τα οποία εναλλάσσονται κάθε τόσο για να βρίσκεις συνεχώς κάτι καινούργιο. Αυτές τις μέρες πρωταγωνιστούν η φράουλα και το passion fruit που θα λατρέψεις. 

 

El Lobo
To El Lobo, όπου πρωταγωνιστεί το στοιχείο του κάκτου, από τις τοιχογραφίες μέχρι το led γλυπτό, είναι ένα mexican spot που θα σε κάνει να το αναζητάς όταν έχεις όρεξη για πλούσιες γεύσεις και δροσιστικά ποτά. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

To El Lobo, όπου πρωταγωνιστεί το στοιχείο του κάκτου, από τις τοιχογραφίες μέχρι το led γλυπτό, είναι ένα mexican spot που θα σε κάνει να το αναζητάς όταν έχεις όρεξη για πλούσιες γεύσεις και δροσιστικά ποτά.

 

Γιαννοπούλου 22, Νέο Φάληρο, 210 4829187 

Facebook: El Lobo the Mexican

Instagram: ellobothemexican

Οδηγός Γεύσης