H σύγχρονη διατροφή συνδέεται πλέον με έναν καλύτερο τρόπο ζωής και στην καθημερινότητα όλοι προσπαθούμε να τηρούμε κανόνες που κάνουν καλό στην υγεία μας. Η μεσογειακή διατροφή έχει αποδείξει τα οφέλη της και ειδικά εμείς που ζούμε σε μια χώρα με τόσο παραγωγικό πλούτο μπορούμε να απολαμβάνουμε τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία. Το θέμα είναι πόσο χρόνο έχεις για να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή που τα περιλαμβάνει όλα σε μια καθημερινότητα που τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς. Η εταιρεία Nikolopoulou είναι μέρος της λύσης για το καθημερινό τραπέζι, αφού εδώ και χρόνια αυτό το όνομα συνδέεται με νόστιμα κατεψυγμένα γεύματα από αγνά υλικά που ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα. Τα φανταστικά φαλάφελ είναι must ανάμεσα στις συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις όχι μόνο για τη νοστιμιά αλλά και για τη θρεπτική τους αξία.

 

Το φαλάφελ την τελευταία δεκαετία έχει γίνει μια περιζήτητη τροφή στην Ελλάδα και όχι μόνο. Το ανατολίτικο έδεσμα μας σύστησε πρώτη η εταιρεία Nikolopoulou το 2006, πριν ακόμα γίνει δημοφιλές στο ευρύ ελληνικό κοινό για τη γεύση και τα οφέλη του. Ένα υγιεινό fast food που υπενθυμίζει πως ο σωστός τρόπος ζωής και διατροφής δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο. 

 

Φαλάφελ από την εταιρεία Nikolopoulou

 

Μένοντας πάντα πιστή στη φιλοσοφία «από το χωράφι στο πιάτο», η Nikolopoulou χρησιμοποιεί ρεβίθια απευθείας από το Βοΐο Κοζάνης για να δημιουργήσει ένα ανατολικό μεν αλλά με ελληνική ταυτότητα φαλάφελ, συνεργαζόμενη πάντοτε με Έλληνες παραγωγούς και επιλέγοντας ΠΟΠ πρώτες ύλες, ώστε να προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι υψηλής ποιότητας που κάνει καλό στην υγεία. 

 

Τα φαλάφελ είναι εκείνο το γεύμα που λατρεύουν οι vegan και vegetarian foodies, αλλά έχουν αγαπήσει και όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει, κάνοντάς το κομμάτι της διατροφής τους. Μάλιστα, για πολλούς αποτελεί ένα έξυπνο twist, αν θέλεις να βάλεις εύκολα και νόστιμα τα όσπρια στη διατροφή σου ή, ακόμα καλύτερα, στη διατροφή των παιδιών σου, χωρίς να χαθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Ειδικά σε περιόδους νηστείας, όπως η Σαρακοστή του Πάσχα, αυτό το λιβανέζικο παραδοσιακό πιάτο έχει την τιμητική του, κρατώντας ψηλά τη σημαία της plant based φιλοσοφίας που κάνει καλό στην υγεία αλλά και στον πλανήτη. 

 

Φαλάφελ από την εταιρεία Nikolopoulou

 

Η εταιρεία Nikolopoulou, εκτός από την παραδοσιακή συνταγή που βασίζεται στα ρεβίθια, λάνσαρε πρόσφατα ακόμα μία εκδοχή φαλάφελ με παντζάρι –που, επίσης, πρέπει να δοκιμάσεις–, απογειώνοντας το μενού της Σαρακοστής και φέρνοντας στο καθημερινό τραπέζι extra χρώμα και γεύση. Το παντζάρι, πέρα από την εκκεντρική του εμφάνιση, είναι ένα πραγματικό «φάρμακο» που μας χαρίζεται απευθείας από τη φύση και μέσα από τη συνταγή αυτή τα διατροφικά οφέλη συνδυάζονται σε ένα και μόνο γεύμα που μπορείς να ετοιμάσεις απευθείας από την κατάψυξη σε λίγα μόλις λεπτά.

 

Άλλωστε, εδώ και δεκαετίες η εταιρεία πρωτοπορεί προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως τα φημισμένα Spring Rolls, που σε κάνουν να νιώθεις την αγάπη και το μεράκι που βρίσκεται πίσω από αυτά. Γι’ αυτό κάθε γεύμα είναι τόσο νόστιμο και γίνεται εύκολα καθημερινή συνήθεια για έναν καλύτερο τρόπο διατροφής. 

 

nikolopouloufoods.gr

Instagram: nikolopoulou_frozenfoods

TikTok: @nikolopoulou_food

Facebook: Nikolopoulou Foods 

Οδηγός Γεύσης