Η εμβληματική Πλατεία Καρύτση στο κέντρο της Αθήνας είναι μια γειτονιά γεμάτη ψιθύρους που απλώνονται στα λιθόστρωτα δρομάκια, ενώ αναπνέεις τη νοσταλγία μιας άλλης εποχής. Σε αυτό το ιδιαίτερο σημείο του κέντρου, λοιπόν, μόλις έκανε την εμφάνισή του ένας νέος χώρος που θα γράψει το δικό του κεφάλαιο στη γεύση και στη φιλοξενία.

 

Το Glug Glug είναι ένα καταφύγιο για τους λάτρεις του κρασιού αλλά και τους γνώστες της eclectic μουσικής, που αποδεικνύει καθημερινά το πάθος και την αφοσίωση των δύο δυναμικών γυναικών που βρίσκονται από πίσω.

 

Glug Glug
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Η Τζούλια και η Μαρία Σπυροπούλου, εκτός από την κοινή τους αγάπη για τον χώρο της γεύσης, μοιράζονται την εμμονή τους στην ποιότητα και στην αυθεντική φιλοξενία αλλά και στη λατρεία τους για την πλατεία Καρύτση, στην οποία μέχρι τώρα σύχναζαν ως θαμώνες. Το Glug Glug ήρθε για να μεταμορφώσει την περιοχή, προσφέροντας ένα σημείο που σφύζει από ζωή, απηχώντας την ενέργεια περασμένων εποχών. 

 

Στη νέα spritzeria του κέντρου μπορείς να επιλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών κρασιών που με κάθε γουλιά σε ταξιδεύουν στους αμπελώνες της ποιοτικής χειροτεχνίας. Το μενού με υπερηφάνεια παρουσιάζει μια σειρά από πιατέλες τυριών, αλλαντικών και pizzetti, πιάτα φροντισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν τις οινικές ετικέτες ή τα δροσιστικά κοκτέιλ και να δημιουργήσουν μια συμφωνία γεύσεων. 

 

Glug Glug: Ένα νέο στέκι αναζωογονεί την πλατεία Καρύτση

 

Το Glug Glug δεν είναι απλώς ένα wine bar, είναι μια αναζωογόνηση της ιστορικής πλατείας, ένας φόρος τιμής στο παρελθόν και μια γιορτή του παρόντος. Συνδυάζοντας τη γαστρονομία, την προσεγμένη ατμόσφαιρα και τη δέσμευση για γνήσια φιλοξενία, σε προσκαλεί να απολαύσεις τη μαγεία της πλατείας Καρύτση με τρόπο που ξεπερνά τον χρόνο. 

 

Πλατεία Καρύτση 5, 210 3257673

Facebook: Glug Glug Athens 

Instagram: glug_glug_athens

Οδηγός Γεύσης