ADVERTORIAL

 

Κάθε κρασί αφηγείται μια ιστορία. Το Λευκό Γράμμα αφηγείται την ιστορία του νέου ξεκινήματος, συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον. Εμπνευσμένο από την περίοδο της πανδημίας, το νέο οινικό δημιούργημα της οινοποιίας Μπουτάρη υπενθυμίζει σε όλους μας την αξία της νέας αρχής, αυτής που γράφεται σε λευκές σελίδες και χωρίς να αρνείται το παρελθόν, χαράσσοντας ένα μέλλον όπου πρωταγωνιστεί η ελπίδα.

 

Τα έντονα αρωματικά και γευστικά του χαρακτηριστικά διεγείρουν τις αισθήσεις μας, προσκαλώντας μας σε αυτήν τη νέα εποχή, απαλλαγμένους από τα βάρη της προηγούμενης δύσκολης περιόδου.

 

Λευκό Γράμμα
Η οινοποιία Μπουτάρη με τη νέα της ετικέτα για άλλη μια φορά δεν μιλά μόνο στη γεύση μας αλλά σε όλες τις αισθήσεις μας.

 

Οι ποικιλίες Ασύρτικο, Sauvignon Blanc και Μαλαγουζιά από την περιοχή του Αμύνταιου συνδυάζονται σε αυτό το ξεχωριστό blend και χαρίζουν ένα κρασί με λαμπερό χρώμα και φρέσκο αρωματικό χαρακτήρα που θυμίζει εσπεριδοειδή, με έντονες νότες ροδάκινου και γκρέιπφρουτ στο τελείωμα. 

 

Η δροσιστική οξύτητα και η φυσική ορυκτότητα εκφράζουν τη φρεσκάδα της γεύσης, ενώ η μακρά του επίγευση σε συνοδεύει για ώρα, παρατείνοντας την απόλαυση. Μια πρόταση που μπορεί να συνοδεύει κάθε περίσταση, αφού είναι το ίδιο μοναδικό ως απεριτίφ αλλά και ως συνοδευτικό πιάτων για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

 

Μπουτάρη - Λευκό Γράμμα

 

Το Λευκό Γράμμα ξεχωρίζει από την ίδια του την εικόνα και μέσα από την απόλυτη απλότητα σε καλωσορίζει στην ιδέα του νέου ξεκινήματος. Η λευκή του ετικέτα με την ανάγλυφη υφή εκφράζει την ντελικάτη φύση του, ενώ το μήνυμά της είναι εκείνο που μιλά στο συναίσθημα όλων μας. «Κάθε στιγμή θα μπορούσε να είναι μια καινούργια αρχή, να αφήσει κανείς πίσω του ό,τι τον βαραίνει, ό,τι δεν χρειάζεται, να καθαρίσει τη σκέψη του όπως ακριβώς τη θέλει, σαν ένα Λευκό Γράμμα».

 

Η οινοποιία Μπουτάρη με τη νέα της ετικέτα για άλλη μια φορά δεν μιλά μόνο στη γεύση μας αλλά σε όλες τις αισθήσεις μας. Μόνο που αυτήν τη φορά μάς καλεί μαζί της στη δημιουργία μιας νέας σελίδας, αυτής που ο καθένας ονειρεύεται.

 

Λευκό Γράμμα
Το Λευκό Γράμμα ξεχωρίζει από την ίδια του την εικόνα και μέσα από την απόλυτη απλότητα σε καλωσορίζει στην ιδέα του νέου ξεκινήματος.

 

Το Λευκό Γράμμα βρίσκεται σε επιλεγμένα εστιατόρια, café-bar και κάβες. 
www.boutari.gr

Οδηγός Γεύσης