Aν και η Lollobrigida βρίσκεται στην ακτή κουμουνδούρου, σε κάνει να νιώθεις από την πρώτη στιγμή ότι μεταφέρεσαι σε κάποια από τις ακτές της Σικελίας. Ένα all day στέκι με έντονο ταμπεραμέντο τόσο στη γεύση όσο και στην όψη, που σερβίρει λαχταριστά, αυθεντικά ιταλικά πιάτα με την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Βασίλη Τσατσάκη. 

 

Από νωρίς το πρωί στη Lollobrigida θα απολαύσεις αρωματικό ιταλικό χαρμάνι καφέ με μια πλούσια ποικιλία από original Italian brunch. Ξεχωρίζουμε τη Lollo Ομελέτα με prosciutto cotto, τυρί βασιλικού και τραγανή φοκάτσια, ενώ αν η βόλτα στο Μικρολίμανο είναι παρεΐστικη υπόθεση, οπωσδήποτε θα επιλέξεις το απολαυστικό Colosseum, ένα πλούσιο sharing platter 4 ατόμων με γλυκές και αλμυρές επιλογές που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. 

 

Καθώς περνάει η ώρα, η Lollobrigida σε μεταφέρει από το brunch Italian menu σε a la carte ιταλικές, αυθεντικές, ντελικάτες συνταγές γεμάτες αρώματα, δημιουργώντας μια γευστική dolce vita όπου πρωταγωνιστούν όλες σου οι αισθήσεις. 

 

Lollobrigida
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Πιάτα από premium πρώτες ύλες και ακαταμάχητες γευστικές εκρήξεις στον ουρανίσκο σου με star του καταλόγου τη φρεσκοψημένη στον ξυλόφουρνο original Italian pizza αλλά και εκλεκτή ιταλική pasta. Best try το άριστα μαγειρεμένο ριζότο παντζαριού με χρυσαφένια γαρίδα και crispy flakes από chorizo. 

 

Σε έναν άκρως αριστοκρατικό χώρο με εντυπωσιακή, κομψή διακόσμηση αλλά και friendly ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα, το απόλυτο pairing ολοκληρώνει η διαλεκτή οινική λίστα ή τα δροσερά aperitivo που είναι μελετημένα για να ταιριάζουν άψογα με τις επιλογές σου.

 

Στη Lollobrigida δεν θα ζήσεις μόνο μια γαστρονομική εμπειρία αλλά και ένα ταξίδι αισθήσεων, όπου οι γεύσεις, η αισθητική και η φιλοξενία κάνουν κάθε στιγμή αξέχαστη.

 

Ακτή Κουμουνδούρου 62, Πειραιάς, 211 1160419 

Facebook: Lollobrigida Italian All Day Experience

Instagram: lollobrigida.italianexperience

Οδηγός Γεύσης