Το καλοκαίρι κάποιοι μετράμε μπάνια και παγωτά και κάποιοι μετράνε ποσότητες υλικών, για να μπορούμε εμείς να βάζουμε στο μέτρημα τις νέες γεύσεις που δοκιμάζουμε κάθε χρόνο.

 

Η Βίκυ και ο Ιγκόρ είναι το τρομερό δίδυμο πίσω από το Μαραμπού που αυτές τις μέρες, ίσως λίγο περισσότερο από τον υπόλοιπο χρόνο, χάνονται για ώρες στο δικό τους εργαστήριο (έναν χώρο που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το αγαπημένο παγωτατζίδικο) και μπαίνουν σε ένα δημιουργικό τρανς ώστε να καταλήξουν στις νέες τους συνταγές. 

 

Με βάση πάντα το φρέσκο ελληνικό γάλα και συνδυασμούς που μοιάζουν αταίριαστοι καταλήγουν σε ιδιαίτερες γαστρονομικές συνταγές που κάθε τόσο εναλλάσσονται, συμπληρώνοντας τις κλασικές και λατρεμένες γεύσεις που δεν λείπουν ποτέ από τη βιτρίνα. 

 

Μαραμπού

 

Το φυσικό παγωτό είναι αυτό που δεν περιέχει ίχνος από έτοιμα μείγματα, φτιάχνεται με τα λιγότερα δυνατά λιπαρά και ζάχαρη όση χρειάζεται, ώστε κάθε κουταλιά –από την πρώτη μέχρι την τελευταία– να σε δροσίζει ευχάριστα χωρίς να σε βαραίνει. Αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία εξελίσσεται η ιστορία του Μαραμπού εδώ και χρόνια.

 

Το κλασικό ανθόγαλα είναι η απόδειξη ότι η αληθινή γεύση σε βρίσκει στις πιο απλές συνταγές, ενώ το σορμπέ φιστίκι παραμένει best-seller για vegan και μη. Η σοκολάτα γάλακτος και το εκπληκτικό σορμπέ σκούρας σοκολάτας είναι αφιερωμένα στους chocolate lovers. Όσο για τους πιο ψαγμένους που θέλουν να γευτούν μια νέα εμπειρία, η Βίκυ και ο Ιγκόρ προτείνουν συνδυασμούς πάντα ανάλογα με την εποχή, όπως το πορτοκάλι με μοσχολέμονο και μαστίχα, σορμπέ πεπόνι, σορμπέ καρύδα ή εκείνο του ανανά με μοσχολέμονο και βασιλικό ή αυτό με λεμόνι και δυόσμο. 

 

Η ομάδα του Μαραμπού μπορεί να εμπνευστεί από οτιδήποτε και να το παρουσιάσει με ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Που σημαίνει πως όταν αγαπάς πραγματικά κάτι, περνάς καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

 

Αρχελάου 17, Παγκράτι, 210 7247037

marabooicecream.gr

Facebook: Maraboo Ice Cream

Instagram: marabooicecream

Οδηγός Γεύσης