Το MoMix εδώ και δύο χρόνια ζει τη νέα εποχή του και αποδεικνύει ότι αυτή την αλλαγή τη χρειαζόμασταν για να ζήσουμε κάποιες από τις πιο όμορφες all-day στιγμές στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις 300 μέτρα από εκεί όπου ξεκίνησαν όλα το 2012, το MoMix ξετυλίγει όλη του την ενέργεια σε έναν εντυπωσιακό χώρο που ταιριάζει απόλυτα σε αυτήν τη γειτονιά της Αθήνας. Το Γκάζι με την εναλλακτική και καλλιτεχνική του ταυτότητα φιλοξενεί αυτό το μπαρ που εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια μας μυεί στην έννοια του molecular mixology. Από το πρωί θα απολαύσεις καφέ και νόστιμο brunch και θα συνεχίσεις με lunch και dinner στην υπέροχη ταράτσα με θέα στην Ακρόπολη και την Τεχνόπολη.

 

MoMix

 

Όταν έρθει η ώρα του ποτού –από εκείνο το after office aperitivo μέχρι το βραδινό cocktail– σε περιμένει μια εμπειρία απίστευτη όπου η μοριακή επιστήμη συναντά το bar tending και η τέχνη της ζαχαροπλαστικής υπηρετεί με ταπεινότητα δημιουργίες που μοιάζουν να έχουν βγει από εργαστήρι. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτό, γιατί στο εργαστήρι του MoΜix γίνονται συνεχώς δοκιμές, πειραματισμοί με νέες τεχνικές και συνδυασμοί υλικών ώστε να γευόμαστε συνεχώς νέες προτάσεις.

 

Τα Α bubbles –αυτές οι φουσκάλες κοκτέιλ που σκάνε στο στόμα, προκαλώντας μια εναλλαγή γεύσεων– είναι στα πρώτα που πρέπει να δοκιμάσεις. Στην cocktail list του MoΜix, που δεν θυμίζει τίποτε απ’ όσα έχεις δει ως τώρα, θα βρεις κατηγορίες κοκτέιλ με διαφορετικές τεχνικές που όλα όμως είναι άκρως εντυπωσιακά: τα υγρά Senses, τα στερεά Illusions και τα Molecular Highlights που συνδυάζουν το υγρό με το στερεό στοιχείο με έναν τρόπο που γαργαλά τον ουρανίσκο. Αν θέλεις μια γευσιγνωσία που θα σου μείνει αξέχαστη, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα experiences που προτείνει το MoΜix. Έτσι κι αλλιώς, κάθε στιγμή στον μοναδικό χώρο του Κεραμεικού είναι μια εμπειρία που σε σημαδεύει με κάθε τρόπο.

 

MoMix

 

Βουτάδων 36, Γκάζι, 6974 350179

Facebook: Momix Bar (Molecular Mixology)

Instagram: momixbar

Οδηγός Γεύσης