ADVERTORIAL

 

Μια νέα εμπειρία καφέ Nespresso σας περιμένει στην boutique της Γλυφάδας και στην boutique της Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Απολαύστε καθημερινά τον αγαπημένο σας καφέ στο χέρι! Εκλεκτές ποικιλίες από τη Γουατεμάλα έως και την Ινδία δίνουν ζωή στα πιο γευστικά signature coffees, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά σας, όπως μόνο ο premium καφές μπορεί!

 

Κλασικές συνταγές, ακαταμάχητα latte και φρουτένια spritzer εκτοξεύουν την απόλαυση, ενώ δημιουργικά twists απογειώνουν τον καφέ σας, συνδέοντάς τον με σνακ στην πιο νόστιμη εκδοχή τους. Οι βραβευμένοι με δύο αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος δημιούργησαν ένα exclusive snack menu, όπου η αγάπη για τον ποιοτικό καφέ συναντά την υψηλή γαστρονομία!

 

Ο αγαπημένος σας καφές NESPRESSO on the go
Κλασικές συνταγές, ακαταμάχητα latte και φρουτένια spritzer εκτοξεύουν την απόλαυση, ενώ δημιουργικά twists απογειώνουν τον καφέ σας, συνδέοντάς τον με σνακ στην πιο νόστιμη εκδοχή τους.

 

Το project Nespresso on the go επιμελήθηκε εικαστικά ο καλλιτέχνης Φίλιππος Θεοδωρίδης, αντλώντας έμπνευση από την αισιοδοξία που προκαλεί το άρωμα ενός υπέροχου καφέ. Η νέα εμπειρία Nespresso On The Go σας καλεί να την ανακαλύψετε!

 

Nespresso OnTheGo Γλυφάδα: Γρηγορίου Λαμπράκη 18, Γλυφάδα

Nespresso OnTheGo Θεσσσαλονίκη: Μητροπολεως 36, Θεσσαλονίκη

Οδηγός Γεύσης