ADVERTORIAL

 

Πριν ακόμα φτάσεις στη Θεσσαλονίκη, μη σου πω με τη σκέψη και μόνο αυτού του ταξιδιού, στη μύτη σου φτάνουν τα γευστικά αρώματα αυτής της πόλης που έχει τεράστια γαστρονομική παράδοση και εκφράζεται ακόμα και στο καθημερινό street food. Φυσικά, το Παραδοσιακό παίζει τον δικό του ρόλο σε αυτή την ιστορία.

 

Αλλά ας μη μιλήσουμε για το παρελθόν, ας δούμε το παρόν, κι αυτό είναι 6 καταστήματα σε όλη τη Θεσσαλονίκη που σκορπίζουν καθημερινά ευωδιές από ολόφρεσκες κρύες και ζεστές προτάσεις που σε προσκαλούν να τις απολαύσεις.

 

Παραδοσιακό
Λαχταριστά σάντουιτς σε φανταστικούς συνδυασμούς με ελληνικά τυριά και εκλεκτά αλλαντικά, σαν να σου ετοίμασε η μαμά το κολατσιό που θα πάρεις μαζί σου.

 

Εννοείται ότι θα ξεκινήσεις με την περίφημη μπουγάτσα που φτιάχνεται από χειροποίητο χρυσαφένιο φύλλο αέρος και βελούδινη γέμιση σε διαφορετικές επιλογές, όπως ακριβώς αξίζει στο εμβληματικό έδεσμα της πόλης. Θα διαλέξεις κάποια από τις χωριάτικες πίτες με το παραδοσιακό φύλλο και θα σταθείς με ευλάβεια μπροστά στα κρύα, λαχταριστά σάντουιτς σε φανταστικούς συνδυασμούς με ελληνικά τυριά και εκλεκτά αλλαντικά, σαν να σου ετοίμασε η μαμά το κολατσιό που θα πάρεις μαζί σου.

 

Άλλωστε, εκείνο που σε κάνει να αγαπάς το Παραδοσιακό είναι η αίσθηση ότι θα σε φροντίσει με έναν τρόπο μαμαδίστικο, όποια και αν είναι η επιθυμία σου. Μέσα στη γρήγορη καθημερινότητα και τους ρυθμούς που δεν σταματούν είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι εδώ θα βρεις υγιεινά και θρεπτικά σνακ, φτιαγμένα με φροντίδα και αγνά υλικά. Από δροσερές σαλάτες και healthy μικρογεύματα με λαχανικά και ζυμαρικά μέχρι όσπρια και κινόα, ό,τι κι αν δοκιμάσεις είναι απολαυστικά ποιοτικό. Και έπειτα έρχεται η φανταστική φρεσκοψημένη scrocchiarella με την κυψελωτή ζύμη, μια μοναδική version της πίτσας που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, αλλά και το πεϊνιρλί! Αν τα συνοδεύσεις με έναν φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό ή σπιτική λεμονάδα, έχεις το τέλειο γεύμα!

 

Παραδοσιακό
Δοσερές σαλάτες και healthy μικρογεύματα με λαχανικά και ζυμαρικά μέχρι όσπρια και κινόα.

 

Οι λάτρεις των γλυκών έχουμε τα δικά μας αγαπημένα στο Παραδοσιακό! Αφράτα donut, cakes και απαλή σοκολατόπιτα που σε κάνει να παραμιλάς, τέλεια συνοδευτικά για τον καφέ που θα σου ετοιμάσουν οι baristi στο Παραδοσιακό για να ξεκινήσεις τη μέρα όπως ακριβώς πρέπει. Για τους πιο ρετρό τύπους, επιλογές όπως το ρυζόγαλο γίνονται αγαπημένες συνήθειες που θυμίζουν παιδικές αναμνήσεις, γιατί στο #Παραδοσιακό όλοι βρίσκουν αυτό που τραβάει η όρεξή τους!

 

Εκτός από Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον και στην Αθήνα (Γλυφάδα) και στη Λευκωσία της Κύπρου. Μοιράζει γεύσεις με αυθεντικό χαμόγελο κι αυτό από μόνο του είναι μια εμπειρία που θέλεις να ζεις ξανά και ξανά. Όλα τα αγαπημένα προϊόντα θα τα βρεις στις πλατφόρμες delivery efood και Wolt.

 

Παραδοσιακό
Αφράτα donut, cakes και απαλή σοκολατόπιτα που σε κάνει να παραμιλάς.

 

One Salonica Outlet Mall
Αριστοτέλους 3 & Τσιμικσή
Τσιμισκή 89 & Γρ. Παλαμά
Γρ. Λαμπράκη 201, Άνω Τούμπα
Π.Παπαδόπουλου 17, Πανόραμα
Mediterranean Cosmos

Facebook: Παραδοσιακό

Instagram: paradosiako_gram

Οδηγός Γεύσης