Το Sushi Rolls μας συστήθηκε πριν από περίπου 9 χρόνια, δηλαδή τότε που ακόμα ψαχνόμασταν με τις γαστρονομίες του κόσμου και αναζητούσαμε νέες ευκαιρίες για να γνωρίσουμε fusion κουζίνες. Κι όταν λέμε να γνωρίσουμε, εννοούμε να απολαύσουμε την καλύτερη εκδοχή τους. 

 

Γιατί εδώ τα ποιοτικά υλικά, τα φρέσκα ψάρια και οι ψαγμένες συνταγές συνδυάζονται με τη γιαπωνέζικη παράδοση, δημιουργώντας μια εμπειρία που πλέον έχει γίνει κλασική. Τα rolls επανασυστήνονται με new style εκδοχές όπως το Spring New Style Roll (γαρίδες τεμπούρα,αβοκάντο, ελαφριά γουασάμπι μαγιονέζα), το White Truffle New Style Roll, που συνδυάζει τον σολομό με λάδι λευκής τρούφας και δροσιστικό Philadelphia, αλλά και το Crispy Duck New Style Roll (τηγανητή πάπια, αγγούρι, αβοκάντο, μαγιονέζα με φρούτα του πάθους & μαύρο σουσάμι), μια γευστική πανδαισία όπου συνυπάρχουν η γαρίδα και το καβούρι σουρίμι, γιαπωνέζικη yuzu σος και χαβιάρι χελιδονόψαρου.

 

Sushi Rolls

 

Στo Sushi Rolls θα βρεις και την κατηγορία tartare που έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο τη διαχείριση των ωμών ψαριών και θαλασσινών. Οπωσδήποτε θα δοκιμάσεις το λαβράκι με σπαράγγια, κόκκινη πιπεριά και βολβούς, αλλά και τον τόνο με χοντρό αλάτι και σος από σουσάμι – αποδεικνύει πώς η απλότητα συμφωνεί με την ποιότητα των πρώτων υλών. Μην παραλείψεις με τίποτα το Kani-ebi με γαρίδες, καβούρι σουρίμι, αβοκάντο, χαβιάρι χελιδονόψαρου, yuzu sauce και σχοινόπρασο, που επίσης ενθουσιάζει με τον συνδυασμό των premium υλικών. Αν πάλι έχεις όρεξη για ζεστά πιάτα, υπάρχουν τα καταπληκτικά ψητά, από πάπια με σάλτσα δαμάσκηνο μέχρι το φιλέτο σολομού με τεριγιάκι σος και σουσάμι.

 

Όλη η ασιατική γαστρονομία απλώνεται σε αυτό το μενού που μας γνώρισε τον πλούτο αυτής της κουζίνας και συνεχίζει να μας ταξιδεύει μέσα από τις premium γεύσεις του, εκεί όπου η νοστιμιά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Και το Sushi Rolls είναι άψογο σε κάθε λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

 

Sushi Rolls

 

Αγίου Νικολάου 3, Πειραιάς, 210 4284439

Facebook: SushiRolls 

Instagram: sushi_rolls_gr

Οδηγός Γεύσης