Ο δημιουργικός σεφ Βασίλης Τσατσάκης έχει στήσει ένα μενού με ευφάνταστες προτάσεις που καλύπτει όλα τα γούστα. Από τσιμπολόγημα για να συνοδεύσεις το τσίπουρο ή το ούζο μέχρι ψάρια μαγειρευτά ή ψητά που συντροφεύουν το κρασί. Προϊόντα με τοπικό χαρακτήρα έχουν την τιμητικό τους με πιάτα όπως η ροδίτικη λαδόπιτα με λαχματζούν που σερβίρει με κιμά τόνου, φρέσκους κύβους ντομάτας, κρεμμύδι, χρωματιστές πιπεριές, φύλλα ρόκας και καλαθάκι Λήμνου.