Οι δύο πολιτισμοί, της Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής, πρωταγωνιστούν στα πιάτα: Tiradito, με λεπτές φέτες του ψαριού και σος περουβιανής πιπεριάς και τζίντζερ, σαλάτα μαύρης κινόα με κύβους αβοκάντο, ντάμπλινγκ με γέμιση πάπιας στον ατμό με σος σόγιας και πιπεριά χαλαπένι, γαρίδες τυλιγμένες σε τεμπούρα με σος πόνζου μέντας και χοιρινά παϊδάκια Ιberico με ψητό καλαμπόκι σε πουρέ πιπεριάς. Στα επιδόρπια θα βρειτε γλυκά όπως η βελούδινη crème brûlée εσπρέσο με μπισκοτάκια από τζίντζερ-λεμόνι και παγωτό βανίλια ή την τριλογία σοκολάτας, Dulcey-Jivara-Guanaja, με φίνο παγωτό από καρπό του κακάο.