ADVERTORIAL

 

Με φόντο το Τέξας μιας περασμένης εποχής, ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο Μπιλ, απάγει το δωδέκατο θύμα του. Η Νάνσι, μια νεαρή γυναίκα κλονισμένη ψυχικά από τη ρουτίνα ενός παγερού κόσμου, ψάχνει το ουσιαστικό νόημα της ζωής. Οι δύο χαρακτήρες συνδέονται με μια σχέση θύτη-θύματος, ώσπου βρίσκουν σημεία ταύτισης και δοκιμάζουν να ξεφύγουν μαζί απ’ ό,τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνους. 

 

Στην πορεία, όμως, συνειδητοποιούν τις δυσκολίες της καθημερινότητας ενός τυπικού ερωτικού ζευγαριού, την τάση για επιβολή εξουσίας στο πλαίσιο της αέναης μάχης των φύλων, καθώς και την αδυναμία τους να αντεπεξέλθουν στον ρόλο των «φυσιολογικών» ανθρώπων. Μια γυναίκα, η Τζόαν, βρίσκεται στον δρόμο του ζευγαριού, καταδεικνύοντας με κωμικό τρόπο τις δυσκολίες του γάμου σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά και υπό τη σκιά της πατριαρχικής δομής της κοινωνίας. Μια πληροφορία που μαθαίνουν από εκείνη γίνεται η αφορμή για την αρχή του τέλους τους. 

 

Θέατρο Μικρό Γκλόρια Catch the Butcher

 

Ένα σπουδαίο έργο με στοιχεία που παραπέμπουν σε screwball comedy παρουσιάζεται ως μαύρη κωμωδία με θριλερικά στοιχεία, υποδόρια κριτική στο κατεστημένο και καυστικό χιούμορ.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Catch the Butcher» εδώ

Οδηγός Θεάτρου