Το τελευταίο έργο του Γιωργή Τσουρή επιστρέφει στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης για 2η χρονιά μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς. 

 

Μετά από μια τραυματική απώλεια, ο Τάσος και η σύζυγός του Όλγα εγκαταλείπουν το παλιό τους διαμέρισμα και μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι. Καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, οι διαφωνίες και οι ανελέητες συγκρούσεις μεταξύ τους πυκνώνουν συνεχώς και τα ψέματα που τους απομακρύνουν βαθαίνουν όλο και πιο πολύ, ενώ στο σπίτι φιλοξενούν για λίγες μέρες και την ιδιόρρυθμη μητέρα του Τάσου. 

 

Ένας ξάδελφος και ένας διακοσμητής (interior designer) συμπληρώνουν τους χαρακτήρες αυτής της απρόσμενης αλλά και πολύ οικείας ιστορίας, στην οποία τίποτα δεν είναι αυτό που αρχικά φαίνεται. 

 

Το παρελθόν «εγκυμονεί» μυστικά που τσακίζουν και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, σαν μια οδυνηρή επιβεβαίωση ότι για να φτάσεις στην αλήθεια πρέπει να «ματώσεις».

 

Οι κλειδωμένες πόρτες θα σπάσουν. Θ’ ανοίξουν για πάντα. Όπου και να τρέξεις όμως, όποιον δρόμο και να πάρεις, θα σε βγάλει πάλι στο παιδικό σου δωμάτιο.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες από την παράσταση «Μακριά από παιδιά» εδώ

Οδηγός Θεάτρου