Οι συγγραφείς Ιόλη Ανδρεάδη και Άρης Ασπρούλης, μετά τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε η παράσταση Κόκκαλο στο Υπόγειο του Θέατρου Τέχνης την περασμένη άνοιξη, παρουσιάζουν στον ίδιο χώρο και σε ενιαία ροή και τα τρία θεατρικά έργα που έχουν γράψει με αφορμή τη ζωή και το έργο του σπουδαιότερου και επιδραστικότερου διανοητή και καλλιτέχνη του θεάτρου στον 20ό αιώνα Αντονέν Αρτώ, σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη.

 

Κάθε βραδιά ξεκινάει με το έργο Αρτώ/Βαν Γκογκ, γραμμένο και ανεβασμένο για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015, συνεχίζεται με την Οικογένεια Τσέντσι, γραμμένη και ανεβασμένη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015, και ολοκληρώνεται με το Κόκκαλο. Ο θεατής μπορεί να παρακολουθήσει κάθε παράσταση ξεχωριστά, είτε να βιώσει μια ενιαία δραματουργική εμπειρία θέασης, παρακολουθώντας και τις τρεις παραστάσεις το ίδιο βράδυ. 

 

Artaud Trilogy: Κόκκαλο, Οικογένεια Τσέντσι, Αρτώ/Βαν Γκογκ

 

Στο Κόκκαλο θα δούμε τον σπουδαίο ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά και τον ιδιοφυή μουσικό περφόρμερ Γιώργο Παλαμιώτη να ξανασυναντιούνται σε έναν βαθιά ανθρώπινο, αισθαντικό και τελετουργικό διάλογο.

 

Στην Οικογένεια Τσέντσι ο Μιλτιάδης Φιορέντζης ως κόμης Τσέντσι και η Ελεάνα Καυκαλά ως Μπαλαντέρ επιστρέφουν μετά από 7 χρόνια στις πολυσυζητημένες ερμηνείες τους, ενώ νέα εμφάνιση ως η μυθική ηρωίδα Βεατρίκη Τσέντσι κάνει η Ιφιγένεια Καραμήτρου.

 

Τέλος, αποκλειστικά για να ερμηνεύσει τον μονόλογο Αρτώ/Βαν Γκογκ έρχεται στην Αθήνα από τη Νέα Υόρκη ο εξαιρετικός ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ Gene Gillette

 

Artaud Trilogy: Κόκκαλο, Οικογένεια Τσέντσι, Αρτώ/Βαν Γκογκ

 

σκηνοθεσία: Ιόλη Ανδρεάδη
κείμενο: Ιόλη Ανδρεάδη & Άρης Ασπρούλης
ημέρες & ώρες παραστάσεων: Δευτ. & Τρ.
19:00 - Αρτώ/Βαν Γκογκ 
20:00 - Οικογένεια Τσέντσι 
21:15 – Κόκκαλο 

 

Θέατρο Τέχνης, Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5, 210 3222760

 

Οδηγός Θεάτρου