«Το πάρτυ της ζωής μου»: Η Ελένη Ράντου συνεχίζει να «παρτάρει» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Διάνα

Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στη μετά-Covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση σε μια άκρως αληθινή ιστορία.

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει να «παρτάρει» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Διάνα με το έργο που ύμνησαν κοινό και κριτικοί. Ο Ανέστης Αζάς σκηνοθετεί αυτήν τη σπουδαία παράσταση-performance με την Ελένη Ράντου σε ένα σπαρακτικά κωμικό ρεσιτάλ ερμηνείας και τους String Demons να μας μαγεύουν με τις μουσικές τους. 

 

Εμπνευσμένο από τον θεατρικό καμβά των Ντάνκαν Μακμίλαν και Τζόνι Ντόναχιου Every brilliant thing, το έργο που υπογράφει η Ελένη Ράντου είναι μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και αμνησίας, ένας ύμνος στη ζωή, μια θεατρική εμπειρία, ένας υποκριτικός άθλος, μια σπουδαία συνεργασία και μια πρωτοφανής επιτυχία.

 

Η Ελένη Ράντου, σε μια solo performance, ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας, αναζητώντας 5.000 λόγους που αξίζει να τη ζήσεις τη ζωή. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στη μετά-Covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση σε μια άκρως αληθινή ιστορία.

 

Αυτό το πάρτυ συναισθημάτων και αισθήσεων έρχεται ξανά από 20 Οκτώβρη και θα συντροφεύσει και φέτος όλους όσοι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο αλλά και όσους θέλουν να το ξαναζήσουν.

Οδηγός Θεάτρου