Οι δυο γιοι

Η θεατρική ομάδα 2510 παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε θεατρική διασκευή, απόδοση και σκηνοθεσία του Ανδρέα Ζαφείρη. Μια κορυφαία αντιφασιστική ιστορία. Ένα διαχρονικό έργο για την ανθρώπινη φύση, το κτήνος μέσα μας αλλά και το σύστημα που γεννάει τον ναζισμό.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Οι δυο γιοι» εδώ

 

Νικόλας Άσιμος: Εγώ με τις ιδέες μου...

Θέατρο 2510

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, η θεατρική-μουσική παράσταση Νικόλας Άσιμος: Εγώ με τις ιδέες μου του Ανδρέα Ζαφείρη επιστρέφει για 2η χρονιά στο Θέατρο 2510 στα Εξάρχεια. Ένας εκ των τριών «Αγίων των Εξαρχείων» ζωντανεύει ξανά και έρχεται να μας θυμίσει πως η αντίδραση και η τρυφερότητα, τα όνειρα και η πραγματικότητα μπορούν να συνυπάρξουν.

 

Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος στον ρόλο του Νικόλα Άσιμου, με την κιθάρα του, έναν καθρέφτη και μερικά αντικείμενα, μας πηγαίνει πίσω στον χρόνο και ξαναζωντανεύει μια εποχή.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Νικόλας Άσιμος: Εγώ με τις ιδέες μου...» εδώ

 

Κατερίνα Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα

Θέατρο 2510

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τα συνεχόμενα sold-out, η παράσταση που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο 2510.  Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από τον θάνατο της ηθοποιού και ποιήτριας, η θεατρική ομάδα 2510 παρουσιάζει και φέτος το έργο του Ανδρέα Ζαφείρη, Κατερίνα Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα, βασισμένο στη ζωή, το έργο αλλά και την πυκνή σε ιστορικό χρόνο περίοδο που έζησε η πιο σημαντική δημιουργός 
της νεοελληνικής λογοτεχνίας. 

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Κατερίνα Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα» εδώ

 

 

 

 

Οδηγός Θεάτρου