ΣΕ ΕIΔΑ

ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

5.2.2016 | 17:16
Βλέπω πως οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν πραγματικά δεί κάποιον, αλλά ψάχνουν κάποιον που θα ήθελαν να δουν! Ετσι πήρα κι εγώ το θάρρος...

Είμαι μια γυναίκα λίγο μετά τα 30, εμφανίσιμη, καλλιεργημένη, ανεξάρτητη, έξυπνη, με χιούμορ που ταιριάζω παντού.. από όπερα μέχρι μπουζούκια! Γενικά θεωρούμε 'ωραίος τύπος' και μου αρέσουν οι απολαύσεις της ζωής, αλλά ίσως ίσως πολύ δυναμική ή με πολλά προσόντα που μέχρι τώρα φαίνεται πως τρομάζουν..
Ψάχνω λοιπόν εκείνο τον μάγκα που δε θα χέζεται μπροστά στον μπαμπά μου και που θα μπορεί να στέκεται δίπλα μου περίφανος για τη γυναίκα που έχει δίπλα του, που θα μπορεί να εκτιμά τα προσόντα της κι όχι να τον κομπλεξάρουν και που θα με κάνει να νιώθω κι εγώ περίφανη για εκείνο. Να είναι ψηλός, εμφανίσιμος, να ξέρει να συμπεριφέρεται, να είναι καλλιεργημένος και κυρίως να μην είναι εγωκεντρικός. Ηλικίες 35-45. Παρακαλώ όχι ψευτόμαγκες ή ψώνια ή με ψυχολογικά προβλήματα. Λύστε πρώτα τα θέματά σας και μετά βρείτε γυναίκα.
Προς Θεού, δεν ψάχνω να παντρευτώ, ε! θέλω απλά έναν άνθρωπο που να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές, αλλά ξέρω πλέον πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις εξαρχής, αλλιώς έρχονται γκρίνιες, κομπλεξισμοί, μιζέρια ή υπερβολική πίεση. Ψάχνω έναν άντρα με αντίστοιχα προσόντα ώστε να είναι υγιής και ολοκληρωμένος από μόνος του. Γιατί όπως διάβασα κάπου, 'δύο μισοί άνθρωποι, δεν κάνουν ένα ολόκληρο, αλλά δύο μισά'.
Ίσως κάποιοι με χλευάσουν για το μήνυμά μου. Δεν πειράζει..
Ίσως όμως εσύ να υπάρχεις και επιτέλους να σε δω!
Πότε: Παρασκευή, 5 Φεβ 2016
Πού: Αθήνα
Είδα: Είμαι:

WOAHHHH

5.2.2016 | 13:52
Καλημέρα αναγνώστριες!!!! Αναφέρομαι καθαρά στο γυναικείο φύλο γιατί θέλω να εκφράσω τους προβληματισμούς μου, το παράπονο μου. Είναι δυνατόν όταν κάνεις 2 δουλειές και πας και σε μια σχολή, να αφιερώνεις 1-2 η μισή ώρα στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει και αντί να εκτιμάει ότι παρά το τρέξιμο παρά την κούραση και μπλα μπλα αντί να εκμεταλεύεται αυτό τον χρόνο να περνάει καλά ευχάριστα απλά γκρινιάζει. Γιατί είστε έτσι. Και ενώ εγω μπορεί να σηκωθώ χαράματα για να κλέψω λίγο χρόνο απο τον ύπνο μου να κάνω το χόμπι μου και εσεις κοιμάσται όμορφα ωραία στο τέλος να λέτε για το χόμπυ σας έχετε χρονο....
Ειμαι παράλογος? οχι πείτε μου. Εγω ψαχνω μια κοπέλα για παρεα καφε ενα σινεμα κάτι ευχάριστω σε αυτόν τον λίγο χρόνο που έχω. Να λεμε τουσ προβληματισμους μας τα νεα μας και ότι λαχει.


Πότε: Δευτέρα, 1 Φεβ 2016
Πού: ΑΘΗΝΑ
Είδα: Είμαι: