ΣΙΝΕΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΥΣΗ

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ

Έχω ανάγκη να ζήσω έναν υγιή Έρωτα!

22.2.2018 | 03:02
Θέλω να κοιμόμαστε αγκαλιασμένοι, να ζούμε έναν υγιή έρωτα! Να εμβαθύνουμε στο μαζί, και εγωισμός να μην υπάρχει! Νιώθω συνέχεια την ανάγκη να απομονωθώ μαζί με κάποια, η οποία έχει κουραστεί επίσης από το ψέμα, και επιθυμεί να βάλει μια ποιότητα και μια ομορφιά στη σχέση, την οποία σπάνια συναντάς στους ανθρώπους! Έχω κουραστεί το να αφοσιώνομαι στα λόγια των άλλων, και χρειάζομαι επιτέλους έναν αληθινό και δημιουργικό άνθρωπο που να τον θαυμάζω γι αυτό που είναι. Που να του αρέσω και να μου αρέσει το ίδιο, όχι μόνο η μορφή του, αλλά και αυτό το σπάνιο που θα έχει μέσα του! Χρειάζομαι πραγματική επικοινωνία, μέσα από τις ομοιότητες αλλά και τις διαφορές μας. Οι ομοιότητες να μας ενώνουν, και οι διαφορές μας, να μας μαθαίνουν, και να μας ολοκληρώνουν! Αν λοιπόν σε ενδιαφέρουν πολλά και διαφορετικά πράματα, όπως τα ταξίδια και οι εξερευνήσεις, το διάβασμα, η καλή μουσική, και οι ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά βέβαια και οι χαλαρές στιγμές, οι απλές αυτές στιγμές που γεμίζουν τη ζωή μας με χαρά, μη διστάσεις να απαντήσεις στην αναζήτηση μου! Ποτέ δεν ξέρεις αν θα γνωρίσεις κι εσύ εκείνον που αναζητούσες στη ζωή σου! Πάρε το ρίσκο! Κανείς μας δεν είναι μόνος από επιλογή!
Πότε: Πέμπτη, 22 Φεβ 2018
Πού: Αττική
Είδα: Είμαι:

Αναζητώ μια ενδιαφέρουσα κοπέλα!

22.2.2018 | 01:14
Αναζητώ μια κοπέλα η οποία θα είναι ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο άτομο, με αρκετά ενδιαφέροντα και ασχολίες στη ζωή της! Μια κοπέλα που θα είναι παρορμητική, περιπετειώδης, με αρκετές γνώσεις, και να την ενδιαφέρουν οι όμορφες και ουσιαστικές συζητήσεις! Αν νιώθεις πως η ζωή γύρω σου, είναι βαρετή και χρειάζεσαι έναν άνθρωπο για να μοιραστείς μαζί του, όλα τα παραπάνω, και πολλά περισσότερα, απάντησε στην αγγελία μου, και που ξέρεις! Μπορεί να καταλήξει σε μια όμορφη γνωριμία με καλές προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι δυνατό και όμορφο! Δεν μου αρέσουν οι εφήμερες σχέσεις, παρά μόνο εκείνες που προσδοκούν τη διάρκεια και βασίζονται στην ειλικρίνεια! Θα ήταν επιθυμητό να έχεις και κάποιο λογαριασμό σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο όπως το FB, για να μην είναι η επικοινωνία μας απρόσωπη, κάτι που συνήθως είναι η αιτία για να τελειώσει μια επικοινωνία, πριν να υπάρξει πραγματική γνωριμία!
Πότε: Πέμπτη, 22 Φεβ 2018
Πού: Αττική
Είδα: Είμαι:

Αν λοιπόν ΔΕΝ...

21.2.2018 | 15:24
Αναζητώ εσένα που δεν κοιτάς τις "προδιαγραφές" του άλλου, κοινωνικές/οικονομικές, αλλά απλά θες να ερωτευθείς τον άνθρωπο που βλέπεις απέναντι σου για αυτό που είναι. Απλά και ξεκάθαρα και πολύ έντονα. Χωρίς πλάνα, χωρίς τακτικές και ανούσια υστεροβουλία.
Αναζητω λοιπόν μια κοπέλα αληθινή που να δίνει νόημα στην καθημερινότητα μου κι εγώ στη δικη της. Δεν θέλω να βάλω κάποιο ηλικιακό όριο, γιατί απλά δεν πιστεύω ότι έχουν σημασία οι αριθμοί αν οι άνθρωποι τα βρισκουν μεταξύ τους. Εγώ, αν σε ενδιαφέρει, είμαι 39, αρκετά εμφανίσιμος και ανεξάρτητος οικονομικά. Η δικη σου οικονομικη υποσταση μου ειναι αδιαφορη, θα θελα ομως να εισαι εμφανίσιμη, θηλυκή, έξυπνη και με πολύ χιούμορ.
Αν λοιπον ΔΕΝ εισαι ψώνιο, ντίβα, ξιπασμένη, ψεύτικη και ΔΕΝ ψαχνεις για χορηγό, στειλε μου και ισως βγει κατι καλο. Επιπλέον στείλε μου μόνο αν ΔΕΝ έχεις πρόθεση να αναλωθούμε forever σε ανταλλαγή σεντονιών e-mails και δεν θα κρυφτείς πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου. Αν ακους ροκ, σου αρεσουν οι βολτες με μοτοσυκλετα κι ο κινηματογραφος ακομα καλυτερα! Αν όχι πάλι, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, αρκεί να υπάρξει αυτή η σπίθα ανάμεσά μας που θα αναψει το φυτίλι.
Πότε: Πέμπτη, 22 Φεβ 2018
Πού: Εδώ
Είδα: Είμαι: