Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος:Trend comment ή έλλειψη επιχειρήματος;

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος:Trend comment ή έλλειψη επιχειρήματος; Facebook Twitter
3
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος:Trend comment ή έλλειψη επιχειρήματος; Facebook Twitter
©Ana Isabel Almeida

 Εσύ λοιπόν που διαβάζεις άρθρο που σχολιάζει τις εξελίξεις του Survivor και σχολιάζεις: Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Διαβάζεις άρθρο που παρουσιάζει την συναυλία της Πάολα και σχολιάζεις:Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Εσύ που διαβάζεις την ανάρτηση σχετικά με το Pride που έγινε στην Αθήνα ή τις αναρτήσεις που ενημερώνουν για τις συναυλίες στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής και γράφεις σχόλιo: Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ρημαδοήλιος. Κάτω απο αναρτήσεις γνωστών e shop που πουλάνε την πραμάτεια τους εσύ εκεί εύχεσαι Μνημόνια και μετά υπερήφανα κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη λέγοντας απο μέσα σου "έγραψα πάλι". Εσύ που καταριέσαι με Μνημόνια όσους παλεύουν με όποιο τρόπο θέλουν να περνάνε καλά, ή με όποιο τρόπο βρίσκουν διέξοδο στο διαρκές Ελληνικό αδιέξοδο, εσύ να φανταστώ έχεις κατασκηνώσει έξω απο τη Βουλή των Ελλήνων, κάνεις απεργία πείνας, έχεις γεμίσει τρίχες και απαιτείς προσωπική ακρόαση απο τον Πρωθυπουργό για να διασφαλίσεις τα δικαιώματα σου!!!Εσύ;...Τί;...Όχι;!!!!....

Πως είναι δυνατόν να συνδέεις τις επιθυμίες και απόψεις κάποιων με την δεδομένη οικονομική κατάσταση της χώρας?..Ότι δηλαδή αν δε δω Survivor και δεν πάω στη συναυλία της Πάολα θα μου ανεβάσει ο Τσακαλώτος τον κατώτατο μισθό?....Ή μήπως αν βγάλω μια χαζοσέλφι στο Λυκαβηττό με τη παρέα, μου αξίζει ένα τέταρτο μνημόνιο για να μάθω!!!...και εδώ είναι που χάθηκε η ουσία που ανέφερα παραπάνω...

Συμπερασματικά, η εξήγηση είναι ότι εσύ που με καταριέσαι,ζηλεύεις την "καφρίλα" που βράζει ακόμα μέσα μου κόντρα στη μιζέρια που μου προσφέρει η χώρα μου και ελλείψει άλλου επιχειρήματος απο την πλευρά σου θες να μου την καταστρέψεις!

Και κάπου εκεί χάνεται η διακαής επιθυμία σου για αποθέωση απο τον διαδικτυακό κόσμο με ενα comment σου που δεν είναι πλέον κάν trend!!!

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Έχεις δίκιο, η προσωπική άποψη και στάση στη ζωή δεν πρέπει να συνδέεται με την εθνική κατάντια και την εθνική κοινωνικο-πολιτική μιζέρια.Αλλά σου λένε, πως γίνεται με 1 μνημόνιο Πασόκ και 1 ΝΔ να έχει καεί η Αθήνα, να διαμαρτύρονται καθημερινά στις πλατείες όλοι, να ανοίγουν ρουθούνια και να γίνεται χαμός ενώ με 2 κατά πολύ σκληρότερα μνημόνια επι της παρούσας κυβέρνησης, να παρατηρείται μια εθνική αποχαύνωση και αποδοχή άνευ προηγουμένου με το σκεπτικό "έλα μωρε και τι να κάνουμε", "σιγά μη μιζεριάσω".Η ετικέτα "αριστερή κυβέρνηση" και η ψευδαίσθηση οτι πάμε καλά ενώ πλέον περάσανε όλα με σκληρότερους όρους λέει τα πάντα. Τελικά σαν λαός πάμε καλά;ΥΓ. Ο σχολιασμός σε άκυρα σημεία όπως τα προϊόντα απλά είναι άκυρος.
Ο κόσμος δεν αντιδρά γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική. Να κατέβει ο άλλος να ψηθεί στον ήλιο και να φάει τα χημικά για ποιόν λόγο; Για να έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος που ήταν πρώτη μούρη επί Κωστάκη; Ή μήπως να κατέβει για να έρθει στην εξουσία ο στρατός όπως στην Αίγυπτο;Είναι και αυτό ένα από τα πολλά χρήσιμα της κυβέρνησης Τσίπρα, πλήρης παράδοση χωρίς καμία εναλλακτική.Ντάνος λοιπόν, Ρουβάς στον ΠτΔ, talent shows και μνημόνια για όσο ακόμα καίει αυτός ο ήλιος, και καίει πολύ!
το ''μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος'' συμφωνώ ότι δεν μπορεί να είναι πασπαρτού ούτε διά πάσαν νόσον και πλημμέλημα. Από εκεί και πέρα, ''μνημόνιο'' δε σημαίνει μόνο οικονομικά μέτρα, αλλά και γενικότερες θεσμικές παρεμβάσεις τις οποίες δεν είχαμε μόνοι μας τη διάθεση να εφαρμόσουμε.