ΦΟΙΤΗΤΕΣ VS GAY

ΦΟΙΤΗΤΕΣ VS GAY Facebook Twitter
2

 Που λες προχθές ήμουνα σε μία καφετέρια και πιάνω συζήτηση με μια από τις σερβιτόρες και μου λέει ότι είναι κοινωνική λειτουργός και ότι έκανε μια έρευνα που έδειξε ότι οι φοιτητές Ιατρικής είναι οι πιο προκατειλημμένοι φοιτητές απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις ,αυτόματα με εξόργισε! πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως φοιτήτρια ιατρικής! και άρχισε ένας καταρράκτης σκέψεων για το ρατσισμό, την ατελή παιδεία, την χειραγώγηση των νέων και δε συμμαζεύεται...για να μην στα πολυλογώ, σου θέτω ένα απλό ερώτημα : είναι δυνατόν να είσαι 20 χρονών, να είσαι στην πιο ανθρωποκεντρική σχολή στην Ελλάδα και να γράφεις σε ένα χαρτί 'Εγώ σαν γιατρός δεν θα εξετάζω πούστ*δες!? Νόμιζα, λαθεμένα και επιπόλαια, ότι αυτές οι απόψεις είναι εξαφανισμένες προ πολλού!!

Και μετά από το θυμό και την απογοήτευση πρέπει να σκεφτείς το γιατί και το πώς! φταίει η οικογένεια? που είχε άγχος ο πατέρας σου τόσα χρόνια μην τυχόν και σου αρέσουν οι κούκλες?το σχολείο? που ποτέ δεν σου ανέφερε την έννοια του διαφορετικού και ποτέ δεν σου είπε πως όλοι είμαστε ίσοι? το σύστημα των Πανελληνίων? που δεν έφερε στη σχολή μου τα παιδιά που έχουν όρεξη να προσφέρουν στον άνθρωπο υγεία, αλλά όποιον ήξερε να παπαγαλίζει καλύτερα τις σελίδες της βιολογίας? η τηλεόραση?που έγινε το GAY PARADE και το παρουσίασε σαν βραδιά σε πορνείο? το Πανεπιστήμιο? που δεν βασίζεται στο σεβασμό για το ανθρώπινο σώμα, αλλά στη στείρα αποστήθιση οργάνων και φαρμάκων?

Εσύ μπορείς να μου πεις τι φταίει, γιατι και εγώ χάθηκα? Μάλλον φταίνε όλα αυτά και μάλλον φταίει και ο ίδιος ο συμφοιτητής μου, που ποτέ δεν κατάλαβε για ποιό λόγο σπουδάζει! που δεν δουλεύει το μυαλό του και δεν αυξάνει τις γνώσεις του, που έχει βολευτεί στην καθημερινότητά του και στην ωραία του φοιτητική ζωή! Τα καλύτερα χρόνια λένε είναι τα φοιτητικά! αμαρτία να τα χάσει.

Και αναρωτιέμαι που λες τι να κάνω τώρα. Ποιές είναι οι επιλογές μου και αν μπορώ όντως κάτι να αλλάξω! Πως μπορώ με τη μία να εξηγήσω σε 1000 φοιτητές ότι ως γιατρός είναι υποχρέωση και χαρά σου συνάμα, να προσφέρεις βοήθεια σε όποιον την έχει ανάγκη, σε κλέφτες, βουλευτές , μπάτσους, ομοφυλόφιλους, Έλληνες και Ξένους, δεν έχει σημασία ποιός ή τί είναι, σημασία έχει οτι σε χρειάζεται! Και μην με πείς ουτοπική και αλτρουίστρια γιατί και εσύ που συμπλήρωσες αυτή την έρευνα ξέρεις ότι στα λόγια μου βρίσκεται κάποιο δίκιο. Και ξέρεις οτι κάτι δεν έχεις κάνει καλά στη σχολή που έισαι! Οπότε διάβασε!!όχι ανατομία, διάβασε λογοτεχνία, ιστορία, άνοιξε το μυαλό σου και δες την μεγάλη εικόνα... και είμαι σίγουρη πως αν το καταφέρεις αυτό θα είσαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ που είμαι γιατρός και ομοφυλόφιλος, έχω να πω ότι οι περισσότεροι φοιτητές ιατρικής είναι συντηρητικών οικογενειακών καταβολών και στα 90'ς τουλάχιστον που ήμουν εγώ, δε συζητείτο τίποτα. Τα νοσοκομεία είναι εκκλησιαστικοκρατούμενα, όλο το σύστημα, το υπουργείο πάντα συντηρητικό, μια ομορφιά.Γενικότερα η Ελλάδα είναι σε όλα τα επίπεδα εγκυστωμένη και αυτό φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού. Πχ που δε βλέπουμε ούτε το Euronews. Μην μπει φρέσκος αέρας, ούτε από χαραμάδα. Καμιά επαφή με τις εξελίξεις στο Δυτικό κόσμο. Αρκετοί γιατροί θεωρούν την ομοφυλοφιλία ψυχική νόσο, το άκουσα πρόσφατα σε συζήτηση και τους αντέτεινα ότι από ομοφυλόφιλους υπουργούς παντρεμένους με άτομα του ίδιου φύλου γυρεύουμε δανεικά!!! Helloooo!!! Ο κόσμος αλλάζει. Εσείς;