Να μην ξεχάσω… να ταΐσω την μνήμη μου!

Να μην ξεχάσω… να ταΐσω την μνήμη μου! Facebook Twitter
0

 

Είσαι ανάμεσα σε εκείνους που κάθε πρωί ξεκινάνε με μια νέα τεράστια λίστα υποχρεώσεων και καθηκόντων που «δεν πρέπει να ξεχάσουν» να ολοκληρώσουν; Υπενθυμίσεις στο κινητό, ένα τεράστιο κολλάζ από χαρτάκια στο γραφείο ή σημειωματάρια με “To do lists”, είναι λίγες από τις τεχνικές που χρησιμοποιήσεις… για να μην ξεχάσεις! Τελικά… έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην πορεία της ζωής σου η μνήμη σου; Χωρίς αυτήν η μάθηση θα ήταν αδύνατη, η ταυτότητά σου ανύπαρκτη και το μέλλον… αβέβαιο! Δεν θα θυμόσουν γενέθλια και γιορτές, δεν θα είχες όμορφες αναμνήσεις ή εμπειρίες που εξελίσσουν την καριέρα σου. Έτσι για να συνεχίσεις να κάνεις την κάθε σου μέρα όλο και πιο εποικοδομητική και χαρούμενη φρόντισε την μνήμη σου! Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα επιλέγοντας τον κατάλληλο σύμμαχο!

 

Είσαι μαθητής που διαβάζει, φοιτητής που περνάει εξεταστική ή πνευματικά εργαζόμενος; H Lanes σου συστήνει τις Πολυβιταμίνες Memory που έχουν στόχο να ενισχύσουν την μνήμη σου και την συγκέντρωσή σου! Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό με 11 βιταμίνες, 6 μέταλλα, Panax Ginseng και Ginkgo Biloba. Το μόνο που θα πρέπει να θυμηθείς είναι να πάρεις 1 δισκίο από τις Πολυβιταμίνες Memory το πρωί και για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν τα θαυματουργά συστατικά τους.

Ποια είναι όμως τα αγαπημένα θρεπτικά συστατικά της μνήμης και γιατί δεν πρέπει να τα παραλείπεις;

Για να μην ξεχνάς ούτε καν το όνομά του… Ginkgo Biloba

Δεν είναι ένα σπάνιο είδος υπό εξαφάνιση… Το Ginkgo Biloba μπορείς να τo βρεις ως συστατικό στις Πολυβιταμίνες Memory, ενώ σύμφωνα με μελέτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Έτσι, θα μπορείς να αποστηθίσεις όλα τα θεωρήματα της γεωμετρίας, να μάθεις απ’ έξω όλο τον ποινικό κώδικα και φυσικά να μην ξεχάσεις τα κλειδιά στο σπίτι ή το φαγητό στο αναμμένο μάτι. Το Ginkgo Biloba θα ενδυναμώσει την εγκεφαλική σου λειτουργία και θα κάνει τη μνήμη σου να έχει τις ίδιες επιδόσεις με ενός ελέφαντα. Το συγκεκριμένο βότανο θα βελτιώσει την ροή του αίματος και τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό σου. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα να χρησιμοποιήσουν καλύτερα την γλυκόζη που λαμβάνεις από το φαγητό σου!

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην πορεία της ζωής σου η μνήμη σου; Χωρίς αυτήν η μάθηση θα ήταν αδύνατη, η ταυτότητά σου ανύπαρκτη και το μέλλον... αβέβαιο!

 

Για να μην σου ακούγονται όλα κινέζικα… Panax Ginseng!

Οι νέες σου Πολυβιταμίνες περιέχουν επίσης Panax Ginseng, ένα από τα πιο δημοφιλή φυτικά συστατικά, που αποδεδειγμένα βελτιώνει τις διανοητικές λειτουργίες. Συμβάλλει στην καταπολέμηση του στρες και της κόπωσης, επαναφέροντας τον καταπονημένο οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση, ενώ παράλληλα βοηθά στην αύξηση της φυσικής αντοχής και της αυτοσυγκέντρωσης.

Βιταμίνη Β12 για την καλή υγεία του εγκεφάλου!

Σύμφωνα με μελέτες, η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μνήμης. Έτσι για να φροντίσεις την καλή υγεία του εγκεφάλου σου, θα πρέπει να λαμβάνεις τουλάχιστον 2,4 mg βιταμίνης Β12 σε καθημερινή βάση. Με γνώμονα τις ανάγκες του οργανισμού σου και στην προκειμένη περίπτωση της μνήμης σου, οι Πολυβιταμίνες Memory περιέχουν 2,8 mg ανά δισκίο. Μπορείς να λαμβάνεις βιταμίνη Β12 και από τροφές όπως το συκώτι, τα αυγά ή τα γαλακτοκομικά, δύσκολα όμως θα πετύχεις την λήψη της κατάλληλης ποσότητας που χρειάζεσαι ημερησίως.

Για να μην λες «εεε»… Πιες Βιταμίνη Ε!

Για την ενδυνάμωση της μνήμης, αλλά και της συγκέντρωσης, η απάντηση είναι η πρόσληψη βιταμίνης Ε. Πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου.

Οι Πολυβιταμίνες Memory περιέχουν επίσης βιταμίνες Β, C, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο, τα οποία βοηθούν στην ψυχολογική σου λειτουργία και στη νευροδιαβίβαση, ενώ ο σίδηρος, o ψευδάργυρος και το παντοθενικό οξύ θα ενισχύσουν σημαντικά τη νοητική σου επίδοση. Είναι το καταλληλότερο συμπλήρωμα διατροφής για όσους τελούν απαιτητική πνευματική εργασία για ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης αλλά και σε ειδικές περιστάσεις όπως για παράδειγμα εξετάσεις, όπου απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια. Τέλος οι Πολυβιταμίνες Memory είναι ιδανικές για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για την αναστολή της γήρανσης του εγκεφάλου και βελτίωση των λειτουργιών της μνήμης.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Lanes, αποτελούν συμπληρώματα διατροφής και φυτικών θεραπευτικών που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε σύγχρονου ανθρώπου, βελτιώνοντας παράλληλα την υγεία του.

Έτσι λοιπόν η τελευταία σημείωση που θα χρειαστείς είναι… να μην ξεχάσεις να προμηθευτείς τις Πολυβιταμίνες Memory από το φαρμακείο της γειτονιάς σου ή μάθε περισσότερα στο laneshealth.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM