Retro junkee

Retro junkee Facebook Twitter
0
Retro junkee Facebook Twitter

H Retro junkee, το νέο made in Greece fashion art label, μετά από μια επιτυχημένη αρχή το καλοκαίρι του 2016 έρχεται με μια πιο ολοκληρωμένη, γυναικεία αλλά και ανδρική, casual dirty συλλογή  για το A/ W 2016. 

Από τη grunge διάθεση των hoodies και των vintage military  jackets & jeans στην urban chic των tshirts, sweatshirts, kimonο, ζακέτας & καπέλων και στη 70s διάθεση των print κολάν, δημιουργεί ένα Upwear city cool style look.

Retro junkee Facebook Twitter

Αγαπημένο της ύφασμα το κλασσικό φούτερ, παίζει μαζί του με oversized  μεγέθη, ασσύμετρα κοψίματα, φερμουάρ, ρέλια, κρόσσια κά. σε αποχρώσεις το μαύρου, γκρι και μπλέ.  Σκέτα,  με μια μικρή ή και μεγάλη handpainted λεπτομέρεια σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε. Αστέρια, χείλη, πεταλούδες, φίδια, καρχαρίες, γάτες, λουλούδια, splash, mottos ...  και η φαντασία δεν έχει όρια.

Όλα τα σχέδια σε ύφασμα και καπέλα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι ένα ένα. Tα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι eco friendly

Vintage military  jackets & jeans ζωγραφίζονται, σκίζονται ή/και πειράζονται, τσόχινα καπέλα σκέτα ή handpainted φοριούνται καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας.

Retro junkee Facebook Twitter

Τέλος, η 70s διάθεσή της αποτυπώνεται στα κολάν της σαν ένας άλλος καμβάς ζωγραφικής με αποκλειστικά δικά της print designs. Φοριούνται από το πρωί, στη yoga ή στη γυμναστική μέχρι τη βραδυνή έξοδο. Το μόνο που άλλάζει είναι τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν.

Προτάσεις για όλη την ημέρα. Στη δουλειά, το γυμναστήριο και τη βραδυνή έξοδο για τη γυναίκα  και τον άνδρα που τονίζουν τη προσωπικότητά τους μέσα από τη διαφορετικότα που επιλέγουν, φορώντας  Retro junkee.

Retro junkee Facebook Twitter
Retro junkee Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ