Σεισμός

Κερδίστε το εντυπωσιακό Laptop Lenovo Yoga Book αξίας 699€

Κερδίστε το εντυπωσιακό Laptop Lenovo Yoga Book αξίας 699€ Facebook Twitter
0


UPDATE

Νικήτρια του διαγωνισμού:
Ειρηνη Αντωνιου*

Επιλαχούσα:

Νεφέλη Καραχάλιου

*Η νικήτρια θα ενημερωθεί για το δώρο της μέσω email.


Η νέα χρονιά μπαίνει δημιουργικά, με ένα μεγάλο διαγωνισμό. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει σε ένα τυχερό αναγνώστη της LiFO το εντυπωσιακό Laptop Lenovo Yoga Book X90L Android, αξίας 699€!

Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός, το μόνο που έχει να κάνεις είναι να κάνεις κλικ εδώ, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου (23:59) και αυτόματα θα μπεις στη μεγάλη κλήρωση για ένα εντυπωσιακό laptop που δε μοιάζει σε τίποτα με τα συνηθισμένα.

Λίγα Λόγια για το μεγάλο Δώρο του διαγωνισμού:

Με το εντυπωσιακό LENOVO Yoga Book, μπορείτε να ψηφιοποιήσετε κάθε σας δημιουργία και να αποθηκεύσετε άψογα σε ψηφιακή μορφή όλες τις σημειώσεις που κάνετε σε χαρτί, χρησιμοποιώντας απλά και εύκολα το Real Pen.

 

Λεπτό, ελαφρύ, με IPS FHD οθόνη αφής 10.1 ιντσών και μοναδικό design, το LENOVO Yoga Book σας επιτρέπει να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας, όπου κι αν βρίσκεστε, εκτελώντας ταυτόχρονα πολλές εργασίες. Σχεδιασμένο να διπλώνει κατά 360° και με μπαταρία που διαρκεί έως και 15 ώρες, το Yoga Book μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 4 λειτουργίες: να κρατάτε σημειώσεις και να σχεδιάζετε (Create Mode), να το χρησιμοποιείτε ως Tablet (Browse Mode), ως φορητό υπολογιστή (Type Mode), αλλά και για ψυχαγωγία (Watch Mode).

 

Κερδίστε το εντυπωσιακό Laptop Lenovo Yoga Book αξίας 699€ Facebook Twitter
Με το Yoga Book μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις και να τις αποθηκεύετε σε ψηφιακή μορφή ή να χρησιμοποιείτε απευθείας την οθόνη του ως έξυπνη επιφάνεια χαρτιού.

 

Χάρη στη μοναδική γραφίδα Real Pen με πραγματικό μελάνι και το ενσωματωμένο Book Pad, το οποίο σας επιτρέπει να συγκρατείτε μαγνητικά τα χαρτιά σας, με το Yoga Book μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις και να τις αποθηκεύετε σε ψηφιακή μορφή ή να χρησιμοποιείτε απευθείας την οθόνη του ως έξυπνη επιφάνεια χαρτιού. Επιπλέον, το Yoga Book διευκολύνει την καθημερινότητά σας, καθώς διαθέτει εικονικό πληκτρολόγιο Halo, το οποίο εμφανίζεται όταν το θελήσεις, που έχει σχεδιαστεί να συμπληρώνει και να διορθώνει αυτόματα καθώς πληκτρολογείτε για να γράφετε γρήγορα και με ακρίβεια.

  • Δείτε εδώ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
  • Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ