Πασχαλινή προσφορά Anytime στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μέχρι 18 Απριλίου!

Πασχαλινή προσφορά Anytime στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μέχρι 18 Απριλίου! Facebook Twitter
0

Ξυπνάς σήμερα το πρωί και συνειδητοποιείς ότι το Πάσχα πλησιάζει! Με χαρούμενη διάθεση έχεις προγραμματίσει την άδειά σου, αλλά δεν έχει ετοιμάσει ακόμα τίποτα για το ταξίδι. Δεν έχεις σκεφτεί καν το προορισμό.

Ξεκινάς από τον απαραίτητο έλεγχο στο αυτοκίνητό σου για να έχεις ένα ξέγνοιαστο ταξίδι και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις ασφάλεια. Η Anytime έχει φροντίσει για όλα!

 

Τώρα, με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου σου κάνει δώρο μία Shell GiftCard €20 για αγορά βενζίνης. Ναι καλά άκουσες… €20 δώρο για τα καύσιμα σου!

 

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή:

  • Μπες στο www.anytime.gr και πάρε τιμή.
  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.
  • Λάβε το συμβόλαιο στο e-mail σας σε 1 λεπτό.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Μην ξεχνάς…

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Anytime είναι πάντα στο πλευρό σου, 24 ώρες το 24ωρο: από την ασφάλιση του αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά!

Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου και λάβε την GiftCard μέσω courier στη διεύθυνση κατοικίας που θα μας δηλώσεις κατά την έκδοση του συμβολαίου σου, εντός 10 ημερών από την εξόφλησή του.

Μη χάνεις χρόνο… Τρέξε να προλάβεις! Η προσφορά ισχύει μέχρι και 18 Απριλίου.

Υπολόγισε την ασφάλεια αυτοκινήτου  σου, τώρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM