Δωρεάν σεμινάριο διατροφής 2ος κύκλος

Δωρεάν σεμινάριο διατροφής 2ος κύκλος Facebook Twitter
0


 

Το Σάββατο 22 Απριλίου το Loft nice n easy στην Κηφισιά φιλοξενεί τον γνωστό και καταξιωμένο Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Ευάγγελο Ζουμπανέα, συγγραφέα του best seller «Διατροφική Νοημοσύνη», ιδρυτή της Επιστημονικής Ομάδας «Διατροφή» και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΚΕΑΔΔ σε ένα δωρεάν σεμινάριο διατροφής.


Ο κ. Ζουμπανέας θα παρουσιάσει ιδέες προτάσεις και λύσεις στις καθημερινές διατροφικές μας επιλογές, αναδεικνύοντας το ρόλο της συμβολής των προϊόντων της μέλισσας στην επίτευξη της σωματικής ψυχικής και νοητικής υγείας.


Με το σεμινάριο αυτό ολοκληρώνεται και ο δεύτερος κύκλος των πολύ επιτυχημένων σεμιναρίων των organic bistro nice n easy. Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 10 δωρεάν σεμινάρια που αφορούσαν σε θέματα υγιεινής διατροφής για παιδιά και ενήλικες και στα οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι διαιτολόγοι - διατροφολόγοι.


Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δήλωση συμμετοχών:
http://www.niceneasy.gr/Article/46/food-events

Δωρεάν σεμινάριο διατροφής 2ος κύκλος Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM