Σεισμός

Διαγωνισμός φωτογραφίας Καλοκαιρινές Ιστορίες 2017

Διαγωνισμός φωτογραφίας Καλοκαιρινές Ιστορίες 2017 Facebook Twitter
0

H Canon Ελλάδας δίνει την ευκαιρία στους φίλους της φωτογραφίας να κερδίσουν τις ονειρεμένες διακοπές που πάντα επιθυμούσαν και παράλληλα να μοιραστούν με όλη την κοινότητα των φίλων της φωτογραφίας, τη δική τους καλύτερη μικρή ιστορία, όπως αποτυπώνεται σε μια από τις φωτογραφίες τους.

 

Ο Διαγωνισμός “Καλοκαιρινές Ιστορίες 2017” προσκαλεί όλους να ζήσουν στο maximum τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές, να αναζητήσουν έμπνευση για δημιουργικότητα και να καταγράψουν φωτογραφικά τη δική τους συναρπαστική καλοκαιρινή ιστορία. Η προτροπή είναι να βρουν και να ζήσουν αυτές τις ιστορίες, να απολαύσουν κάθε φευγαλέα στιγμή, να διασκεδάσουν και να αποτυπώσουν το πνεύμα και την ατμόσφαιρά τους σε μια μοναδική φωτογραφία, με την οποία θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις ονειρικές διακοπές που πάντα επιθυμούσαν.

Ο νικητής/νικήτρια θα λάβει δωροεπιταγή αξίας 10.000 ευρώ για διακοπές σε προορισμό/προορισμούς της επιλογής του/της και θα έχει τη δυνατότητα να συνταξιδέψει με ένα ή περισσότερα άτομα μέχρι το ανώτατο όριο των 10.000 ευρώ.

Η διαδικασία συμμετοχής στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας Canon “Καλοκαιρινές Ιστορίες 2017” είναι πολύ απλή:

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει:

1) Να τραβήξουν μια φωτογραφία, συλλαμβάνοντας μια εικόνα που αφηγείται την ιστορία τους.

2) Να εγγραφούν στη σελίδα εγγραφής που έχει δημιουργηθεί στο  www.canon.gr/summerstories, εισάγοντας το όνομά τους, έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου, μια έγκυρη διεύθυνση email, και να συμφωνήσουν με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

3) Να αναρτήσουν στη σελίδα εγγραφής την αγαπημένη τους φωτογραφική εικόνα, η οποία θα συλλαμβάνει τη δική τους καλοκαιρινή ιστορία στο www.canon.gr/summerstories.

4) Τέλος, να γράψουν, στη σελίδα της εγγραφής, έναν υπότιτλο στην εικόνα τους, η οποία θα περιγράφει τη δική τους καλοκαιρινή ιστορία μέσα σε 100 λέξεις, το μέγιστο και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, επιλέγοντας το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τη δική τους φωτογραφία μέχρι τις 26 Αυγούστου. Ο νικητής/νικήτρια θα λάβει δωροεπιταγή αξίας 10.000 ευρώ για διακοπές σε προορισμό/προορισμούς της επιλογής του/της και θα έχει τη δυνατότητα να συνταξιδέψει με ένα ή περισσότερα άτομα μέχρι το ανώτατο όριο των 10.000 ευρώ.

Υπάρχουν ήδη πολυάριθμες υποβολές από φίλους της φωτογραφίας, από την 1η Ιουλίου, τις οποίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει στη Γκαλερί του Διαγωνισμού και να αντλήσει έμπνευση από αυτές, όπως επίσης από την ενότητα “Ιστορίες” της κεντρικής σελίδας του Διαγωνισμού, όπου παρατίθενται πολλά παραδείγματα ευρηματικών και έξυπνων φωτογραφικών συνθέσεων.

0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ