To POS δεν είναι πλέον υποχρεωτικό για ηλεκτρονικές πληρωμές!

To POS δεν είναι πλέον υποχρεωτικό για ηλεκτρονικές πληρωμές! Facebook Twitter
0

Από τις 27 Ιουλίου, βάσει νομοθεσίας, κάθε επιχειρηματίας και ελεύθερος επαγγελματίας είναι υποχρεωμένος να μπορεί να λάβει πληρωμές με κάρτα. Είναι απαραίτητο όμως να επιβαρύνεται με έξοδα παγίων, αγοράς συσκευής, και συμβατικές δεσμεύσεις?

Την απάντηση δίνει το VivaWallet μέσα από την «έξυπνη» και πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα λύση FreePOS. Πρόκειται για μια διαφορετική υπηρεσία, που «ακούει» την ανάγκη της αγοράς για οικονομικότερες, και πιο ευέλικτες λύσεις.

Χρησιμοποιώντας το FreePOS, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις, μπορούν μέσα από smartphone, tablets και υπολογιστές, να χρεώσουν κάρτες χωρίς συσκευή POS, αλλά και χωρίς δέσμευση συμβολαίου. Είναι μια ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές. Επιπλέον, βάσει του νόμου 4446/2016, καλύπτει νομικά τον  έμπορο για διάθεση POS, καθώς και τον καταναλωτή ως προς το ‘’χτίσιμο’’ του αφορολόγητού του.

To POS δεν είναι πλέον υποχρεωτικό για ηλεκτρονικές πληρωμές! Facebook Twitter

Όμως τα πλεονεκτήματα του FREE POS δεν περιορίζονται στην επαγγελματική χρήση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ακόμη και ιδιώτες μπορούν να απλοποιήσουν τις συναλλαγές τους χρεώνοντας κάρτες τρίτων για υπηρεσίες ή προϊόντα που τους προσφέρουν.

Έτσι η είσπραξη των κοινοχρήστων μιας πολυκατοικίας μπορεί πλέον να γίνει από το διαχειριστή άνετα, με ασφάλεια και χωρίς το άγχος των μετρητών ή τη διαδικασία των καταθέσεων. Η αγοραπωλησία ενός μεταχειρισμένου κινητού τηλεφώνου απλοποιείται μέσω μιας απλής ηλεκτρονικής συναλλαγής απευθείας από τον πωλητή. Ακόμη και ένας φοιτητής μπορεί να πουλήσει τους παλιούς του δίσκους χρεώνοντας μια κάρτα. Όλα αυτά μέσα από την εφαρμογή FreePOS.

Ήδη, από τις 19 Ιουλίου που παρουσιάστηκε, η εφαρμογή έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στις αναζητήσεις του AppStore, και έχει εγκατασταθεί σε περισσότερους από 16.000 χρήστες. 

Αρκεί απλά να την κατεβάσει κανείς από το Google Play ή το App Store, σε περιβάλλον Android η iOS και να χρεώσει απευθείας κάποια κάρτα, ή να επισκεφτεί το www.freepos.gr.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ