Χορός σημαίνει … ζωή!

Χορός σημαίνει … ζωή! Facebook Twitter
0

Ο χορός, εκτός του ότι αποτελεί μια από τις ωραιότερες εκφράσεις της ζωής μας, μπορεί και κυριολεκτικά να προσφέρει ζωή! Αυτό επιβεβαιώνει έμπρακτα η πρωτοβουλία της Θοδωρής Πανάς / Σχολής Χορού Αθηνών, καθώς διοργανώνει μια διήμερη εκδήλωση Ενημέρωσης και Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Πιο συγκεκριμένα, η σχολή του γνωστού χορευτή και χορογράφου Θοδωρή Πανά, που βρίσκεται στην Ακαδημία Πλάτωνος, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της την Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 μια ειδική εκδήλωση ενημέρωσης & εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, σε συνεργασία με το Be My Hero- Γίνε ο Ήρωας μου!

Η Σχολή, με την πρωτοβουλία αυτή, στοχεύει να προσελκύσει , να ευαισθητοποιήσει και να εγγράψει το μεγαλύτερο δυνατόν αριθμό Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από τα μέλη της Σχολής, τους οικείους & φίλους τους, όπως και από τους κατοίκους των κοντινών περιοχών, που είναι ανάμεσα στις ηλικίες 18-50 και επιθυμούν να γίνουν μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας ανθρωπιάς.

Χορός σημαίνει … ζωή! Facebook Twitter

Το Be My Hero- Γίνε ο Ήρωας μου! αποτελεί μία από της σημαντικότερες και πιο δυναμικές πρωτοβουλίες ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης του κοινού για την διαδικασία Δωρεάς Μυελού των Οστών, που γίνεται Τόσα Απλά! Με μία μπατονέτα!

Με το μοναδικό σύνθημα Be My Hero- Γίνε ο Ήρωας μου! και το ξεχωριστό τρόπο επικοινωνίας του, που ξεχειλίζει από αισιοδοξία, χαρά & αγάπη για την ανθρώπινη προσφορά, το Be My Hero- Γίνε ο Ήρωας μου! έχει κατορθώσει στα 3 μόλις χρόνια της δραστηριοποίησης του να εγγράψει περισσότερους από 6,500 Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, μέσα από πλήθος εκδηλώσεων που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα και την έντονη ενεργοποίηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών ιδρύθηκε πριν από 3 χρόνια στην καρδιά της Αθήνας, στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην οδό Μαραθωνομάχων 51, έχοντας σαν στόχο την καλλιτεχνική διαπαιδαγώγηση των παιδιών κάθε ηλικίας αλλά και την εκγύμναση, έκφραση και καλλιτεχνική εκτόνωση των μεγάλων.

Είναι ευκαιρία λοιπόν, το διήμερο αυτό, να θυμηθούμε όλοι ότι τα βήματα και οι κινήσεις που επιλέγουμε, είναι και αυτά που μας καθορίζουν & ξεχωρίζουν... στη ζωή και στο χορό.

Έλα και εσύ να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας ανθρωπιάς!

www.facebook.com/bemyhero2
Επικοινωνία: [email protected] – τηλέφωνο: 6976 000 009
Μάθετε περισσότερα στο: www.xarisezoi.gr

 

Thodoris Panas / Athens Dance School

www.athensdanceschool.gr
[email protected]
f: Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών
Instagram: thodorispanasathensdanceschool
You tube: Thodoris Panas Athens Dance School
Τηλ. 210 5158735

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ