ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

H Avon λανσάρει το κίνημα #Stand4Her και το μουσικό video των IconaPop για να τιμήσει τις νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο

H Avon λανσάρει το κίνημα #Stand4Her και το μουσικό video των IconaPop για να τιμήσει τις νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο Facebook Twitter
0

8 Μαρτίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια γυναίκες δεν καταφέρνουν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους λόγω οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εμποδίων που εμφανίζονται στο δρόμο τους. 

Παρά τη σκληρή πραγματικότητα, ορισμένες καταφέρνουν να καταρρίψουν τις δυσκολίες, να γκρεμίζουν τα στερεότυπα, να υποστηρίζουν και να ζήσουν τα όνειρα τους.

Φέτος, στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Avon εξυμνεί αυτές τις φιλόδοξες γυναίκες που καταφέρνουν να αλλάξουν την τύχη τους, μέσω του κινήματος #Stand4Her, δηλώνοντας θερμός υποστηρικτής όλων των γυναικών στον κόσμο.

Το νέο παγκόσμιο κίνημα #Stand4Her παρουσιάζεται στο κοινό με ένα δυναμικό τραγούδι, το “All My Girls” των Icona Pop, καλώντας τις γυναίκες να «ενωθούν» σε έναν ιστότοπο, που φιλοξενεί ιστορίες επιτυχίας και προσωπικά επιτεύγματα ατρόμητων νεαρών γυναικών από διάφορες χώρες του κόσμου.

Το τραγούδι “All My Girls” ηχογραφήθηκε στη Στοκχόλμη, από το Σουηδικό electro-pop ντουέτο Icona Pop, που απαρτίζεται από την Caroline Hjelt και την Aino Jawo και είναι εμπνευσμένο από τις ιστορίες των κοριτσιών που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το ακατόρθωτο.

Τόσο το τραγούδι, όσο και το video clip αποτελούν έναν ύμνο υποστήριξης και αναγνώρισης σε αυτά τα ατρόμητα κορίτσια που διαδίδουν εμπράκτως το μήνυμα της κοινωνικής αλλαγής. Δείτε τις δυνατές ιστορίες νεαρών καλλιτεχνών, αθλητριών και άλλων γυναικών μαζί με το τραγούδι και το video clip στο stand4her.com.

Αυτές οι συγκινητικές και γεμάτες έμπνευση ιστορίες προέρχονται από υπέροχες γυναίκες, όπως η Evelina Cabrera, η 31χρονη από την Αργεντινή που μεγάλωσε σε άπορη οικογένεια και κατάφερε να γίνει προπονήτρια ποδοσφαίρου και ιδρύτρια της Argentinian Women's Football Association (AFFAR), αλλά και της πρώτης ομάδας τυφλών γυναικών του Buenos Aires, αλλά και η MC Soffia, μια 13χρονη ράπερ που έγινε γνωστή από τους ιδιαίτερους στίχους των τραγουδιών της, που χλευάζουν το ρατσισμό, βοηθώντας νεαρές γυναίκες από όλες τις φυλές να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που συνεργαζόμαστε με την Avon για να μεταδώσουμε ένα τόσο δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω. Ως γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές στην καριέρα μας και καταλαβαίνουμε καλά πως το να στηρίζουμε η μια την άλλη μας είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

 

Θέλουμε το τραγούδι μας να εμπνεύσει και να δώσει δύναμη στα κορίτσια και τις γυναίκες όλου του κόσμου, ώστε να κυνηγούν τα όνειρα τους και να ενθαρρύνουν και άλλους να κάνουν το ίδιο», λέει η Caroline. «Είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνία να διαδίδονται οι ιστορίες του #Stand4Her. Μαζί είμαστε πιο δυνατές και δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να καταφέρουμε», προσθέτει η Aino.

Με έξι εκατομμύρια Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, και ως ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές δράσεων που στηρίζουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η Avon δεν είναι μόνο μια εταιρεία Ομορφιάς, αλλά ένα ισχυρό Παγκόσμιο δίκτυο γυναικών.

Από το 1886, η Avon στηρίζει τις γυναίκες και προάγει την ενδυνάμωση τους, προσφέροντας οικονομική ανεξαρτησία, ακόμη και σε εποχές που οι γυναίκες σε πολλές χώρες δεν είχαν καν δικαίωμα ψήφου. To #Stand4Her είναι ένα ακόμα βήμα στην αποστολή της εταιρείας να εμπνέει και να στηρίζει ένα κόσμο με δυναμικές γυναίκες.

«Πιστεύουμε ότι όταν τα κορίτσια βλέπουν μια άλλη γυναίκα να αλλάζει κάτι στον κόσμο, εμπνέονται και παίρνουν κουράγιο και δύναμη, πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κι εκείνα το ίδιο», σχολιάζει η κ. Danielle Bibas, Επικεφαλής της Επικοινωνίας της Avon. «Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες γνωρίζουν καλά ότι έχουν το δικαίωμα να στοχεύουν ψηλά και δεν είναι μόνες τους.

 

Η υποστήριξη των γυναικών ισούται με ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η καμπάνια δίνει ζωή στην αποστολή που έχει η εταιρεία μας, να δημιουργήσει ένα κόσμο με περισσότερες δυναμικές γυναίκες. Και ένας κόσμος με δυναμικές γυναίκες είναι ένας καλύτερος κόσμος» καταλήγει η Danielle.

Για να γίνεις μέρος του #Stand4Her και να μάθεις περισσότερες αληθινές ιστορίες δύναμης, κάνε κλικ στο stand4her.com .

 

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM