Το διεθνές site γνωριμιών AnastasiaDate συστήθηκε στην Ελλάδα

Το διεθνές site γνωριμιών AnastasiaDate συστήθηκε στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Το δημοφιλές  διεθνές site γνωριμιών AnastasiaDate παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία  στην Ελληνική αγορά σε μια ιδιαίτερη βραδιά στην Αθήνα στις 8 Νοεμβρίου. Οι υποψήφιοι Έλληνες συνεργάτες ενημερώθηκαν με μια αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησης καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες συνεργασίας και κέρδους με ελάχιστο επενδυτικό κόστος μιας και το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει κανείς είναι ένας υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια μοναδική επιχειρηματική συνεργασία με μια πολυεθνική εταιρεία που αριθμεί πάνω από 4 εκατομμύρια μέλη!

Η αναζήτηση συνεργατών ξεκίνησε με την επιτυχημένη παρουσίαση στο ξενοδοχείο Hilton με θέα την Ακρόπολη. Δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και μέσα μαζικής ενημέρωσης παρακολούθησαν ομιλίες και ένα ενημερωτικό video του διεθνούς site σχετικά με τις μοναδικές ευκαιρίες συνεργασίας και το επαναστατικό άνοιγμα μιας νέας αγοράς με το λιγότερο δυνατό κόστος. Ακολούθησε συζήτηση με τον Διευθυντή Επικοινωνίας Lawrence Cervantes, καθώς και με στελέχη των Δημοσίων σχέσεων, marketing και ανάπτυξης όπως και με ήδη υπάρχοντες ελληνες συνεργάτες, μέλη του site και επωνύμους από όλους τους χώρους της showbiz. Στα πλαίσια της βραδιάς κληρώθηκε και το μεγάλο δώρο-ένα αυτοκίνητο Mini Cooper σε ένα τυχερό μέλος της Ελληνικής κοινότητας.

Η Θωμαΐς Απέργη τραγούδησε μοναδικά jazz κομμάτια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της δίνοντας μια ιδιαίτερη απόχρωση στην μοναδική βραδιά.

Υποψήφιοι συνεργάτες αλλά και ήδη υπάρχοντες υποδέχτηκαν θερμά την επίσημη έναρξη της Ελληνικής καμπάνιας  του AnastasiaDate. Πληροφορήθηκαν για το πως μπορούν να αυξήσουν τα μέλη τους έτσι ώστε οι Ελληνίδες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ιδανικό ταίρι τους εντός και εκτός Ελλάδας μέσω αλληλογραφίας, Live Chat, αλλά και με ένα απλό τηλεφώνημα. Παρέχονται υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και επαγγελματική μετάφραση έτσι ώστε τα μέλη να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο με τον πιο ασφαλή και σίγουρο τρόπο.

Τέλος οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα και την ταυτοποίηση του προφίλ όλων των μελών.

Το AnastasiaDate έχοντας ήδη πάνω από 500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο δυναμικό του σε όλο τον κόσμο έρχεται και στην Ελληνική αγορά με την φιλοδοξία να προσθέσει ακόμα περισσότερους συνεργάτες!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ