ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2021 | 21:58

.

Το αγόρι μου κόντεψε να με πνίξει.. Το πρώην αγόρι μου. Ζήλευε παθολογικά. Μια μέρα που όλα ήταν καλά ξεκίνησε να αναφέρει τους πρώην μου και με ξεκίνησε να με πνίγει χωρίς έλεος, δε με άφηνε να φύγω. Για να μπορέσω να φύγω είπε ότι θα με πάει μέχρι το σπίτι. Στη διαδρομή χτύπησε το κεφάλι μου με δύναμη στο τζάμι. Είχε πάρει το κινητό μου και μου είπε ότι θα μου το δώσει μόλις με αφήσει. Έτσι έγινε, άρπαξα τα πράγματα μου μόλις με άφησε κοντά στο σπίτι και ξεκίνησα να τρέχω. Δεν πήγα σπίτι, δεν ήθελα να με δουν έτσι. Ο λαιμός μου ήταν μωβ από τις μελανιές, το κεφάλι μου είχε καρούμπαλα, το πρόσωπο μου από το τζάμι είχε επίσης μελανιά. Πριν ξεκινήσει να με χτυπάει καθόμασταν αγκαλιά και φορούσα μόνο μακριά μπλούζα και εσώρουχο. Όταν με χτυπούσε προσπαθούσε να μου ανοίξει τα πόδια, ακουμπούσε διάφορα σημεία και έλεγε "όταν στα έκανε ο Δημήτρης (τυχαίο όνομα ) σου άρεσε με μένα δε θες" κλπ. Φώναζα του έλεγα να σταματήσει, τον έσπρωχνα, πάλεψα, τον χτύπησα αλλά δεν σταματούσε. Ήθελα απλά να το πω σε κάποιον. Νομίζω ότι θα με βίαζε. Φοβόμουν τόσο πολύ. Έκλαιγα και με κορόιδευε λέγοντας ότι το κάνω στα ψέματα. Ένιωσα πράγματα γι' αυτόν και οριακά με σιχάθηκα για το λάθος μου αυτό. Είμαι καλύτερα τώρα (όσο γίνεται) και θα το συζητήσω άμεσα με την ψυχολόγο μου. Δεν είναι ντροπή να ζητάτε βοήθεια! Σας ευχαριστώ όλους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λες πως δεν είναι ντροπή να ζητάτε βοήθεια αλλά εσύ η ίδια δεν το έκανες αυτό. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω πριν κάνει όλα αυτά πως ήταν μαζί σου; Τι σου έλεγε; Τι συμπεριφορά είχε;Γιατί δεν γίνεται να άλλαξε από την μια μέρα στην άλλη! Σίγουρα σου έδειχνε τέτοια σημάδια αλλά εσύ επειδή ένιωθες για αυτόν, τα συναισθήματα δεν σε άφηναν να δείς καθαρά το τι πραγματικά είναι αυτός ο "άνθρωπος".

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ