ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2018 | 22:03

!!

Μια ζωή χωρίς νόημα γράφει ο ένας ,νιώθει κενό γράφει ο άλλος..Και έτσι συνειδητοποιεις ότι δεν είσαι ο μονος που νιώθεις έτσι ,δεν είσαι ο μόνος που μένει στο σπίτι χωρίς να κάνει τίποτα ,χωρίς κάποιον να βγει μια βόλτα!Είναι ασχημο ,πολύ άσχημο ,να είσαι κάτω των 30 και να μην βγαίνεις ,να χαρείς ,να γελάσεις ,να περάσεις καλά!Είναι ασχημο να είσαι μόνος ..Αλλά και πάλι ζωή είναι αυτή ποτέ δεν ξέρεις πότε όλα θ αλλάξουν ,ποτέ πραγματικά θα νιώσεις γεμάτος ,χαρούμενος ακόμη και με κάτι λίγο που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!Μονοι αυτού του κόσμου ενωθείτε!Μην χάνετε τις ελπίδες σας και μην περιμένετε ν αλλάξουν τα πράγματα από μόνα τους ,βάλτε ένα χεράκι και σεις!!!Είμαι μόνη αλλά δεν είμαι η μόνη!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Την ηλικία γιατί την αναφέρεις; "Κάτω των τριάντα;". Τα υψηλότερα ποσοστά μοναξιάς ανήκους στην τρίτη ηλικία, πληροφοριακά. Ο πόνος τού να είσαι μόνος είναι βαρύς και όσο μεγαλώνεις τόσο χειρότερα. Τουλάχιστον όταν είσαι νέος, ξέρεις ότι θεωρητικά μπορείς να κάνεις πολλά. Το θέμα είναι να τα κάνεις πράξη και αυτό είναι άλλη συζήτηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ