ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2018 | 01:21

........

Εδώ και 1 μήνα τώρα κανονίζουμε να πάμε για καφέ αλλά δε βλέπω να γινεται κάτι. Εκείνος 21 και εγώ 19.Τον γνώρισα πριν 1 χρόνο το καλοκαίρι και μετά από καποιο διάστημα αφού βγαίναμε ήρθαμε αρκετά κοντά.Μου αρέσει και του αρέσω. Επικοινωνούσαμε καθημερινά λέγαμε τα νέα μας κλπ. Όμως λόγω του ότι εγώ έδινα πανελλήνιες πέρσι και εκείνος θα έφευγε μόνιμα για Αθήνα αποφασίσαμε να μην το προχωρήσουμε το πράγμα γτ θα ήταν δύσκολο και για τους 2 μας και πόσο μάλλον για εμένα που έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στοχο μου ώστε να πετύχω και να μην έχω συνέχεια το μυαλό μου σε εκείνον. Κρατήσαμε βέβαια μια επαφή αλλά όχι πολλά πολλά. Και έτσι κάποια στιγμή χαθήκαμε. Εγώ διάβαζα για πανελλήνιες κι εκείνος είχε βρει δουλεια στην Αθήνα. Να όμως που μετά από κάποιους μήνες ξανα μιλήσαμε και του είπα ότι θα έρθω και γω Αθήνα μόνιμα για να σπουδάσω. Όταν του το είπα χάρηκε πολύ.Εκανε σα τρελός. Μου είπε κιόλας να πάμε για καφέ να τα πούμε από κοντά κλπ.Του είχα πει όποια μέρα μπορέσει να μου πει.Πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια του εστηλα μνμ μου απάντησε και τα είπαμε λίγο. Από την πλευρά του έτσι όπως μου μιλούσε δλδ κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται ακόμα για εμένα και ότι θέλει όντως να βρεθούμε.Μου μιλούσε κανονικά όπως πριν. Εγώ απ'την άλλη προσπαθώ να κρατάω μια σταθερή στάση πιο χαλαρή θα το έλεγα γτ δε θέλω να ενθουσιαζομαι εύκολα γτ τις περισσότερες φορές δε βγαίνει σε καλό αυτό και εκτός αυτού έχει περάσει 1 χρόνος από τότε που έχω να τον δω και είναι λογικό να έχω αυτή τη συμπεριφορά.Η αλήθεια είναι πως δε τον ξέχασα ποτέ τον σκεφτόμουν τον είχα στο μυαλό μου και πριν φύγει μου είχε πει ότι θα τα ξανά πούμε σε 1 χρόνο όταν έρθεις. Θέλω να τον δω να βγω μαζί του όμως το πρόβλημα είναι ότι ενώ είπαμε να πάμε για καφέ εκείνος με ρώτησε αν μπορώ σκ του λέω ναι και μου λέει ωραίαα μια χαρά θα μιλήσουμε αύριο για να κανονισουμε το μέρος. Το αύριο ήρθε και δεν εστηλε. Περίμενα περίμενα αλλά τπτ.Ωσπου ξαφνικά βλέπω ένα στορυ που είχε ανεβάσει το σκ και ήταν έξω βόλτα. Και ρωτάω εγώ τώρα.. Δεν έπρεπε να μου είχε πει ο ίδιος να παω και εγώ μαζί του η κάτι παρόμοιο; Μ'αρεσει που με ρώτησε κιόλας για σκ αν μπορώ και το σκ ήρθε και δεν εστηλε. Απ' τη μια λέω μήπως περίμενε να του στήλω εγώ για να του πω και απ'τη άλλη λέω στον εαυτό μου όχι αυτός έπρεπε να σου στηλει. Δε ξέρω τι να κάνω.Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να του στήλω παλυ εγώ γτ νομίζω μετά ότι θα λέει ότι τον πρήζω και απ'την άλλη δε θέλω να καταλάβει ότι καίγομαι να βγω οποσδηποτε μαζί του παρόλο που εγώ θέλω σα τρελή. Θέλω πρώτα να βρεθούμε να μιλήσουμε και μετά ανάλογα με τη στάση που θα έχει απέναντι μου να του πω ότι τον θέλω ακόμα κλπ. Καμία ιδέα μήπως για το τι συμβαίνει; πφφ. Βοηθήστε με!
2
 
 
 
 
σχόλια
Του αρεσεις και σιγουρα θα εκανε κατι μαζι σου. Αλλα στην φαση που ειναι τωρα δεν καιγεται κιολας, οποτε προσπαθει να σε κρατησει stand by και γι' αυτο συνεχιζει να σου μιλαει οπως πριν. Εγω στην θεση σου δεν θα ξαναπροσπαθουσα. Βεβαια αυτο το λεω τωρα γιατι εχω κανει τις ιδιες βλακειες και εμαθα.Αυτο που λενε και πιο κατω. Προτεινε του συγκεκριμενη ωρα και μερος και τελος. Μετα ειναι στο χερι του. Αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ζησεις τις νεες εμπειριες που σου προσφερει η νεα σου ζωη και αν ειναι να γινει κατι θα γινει.Μην τον περιμενεις ομως, η ζωη τρεχει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ