ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2019 | 13:35

..........

Οι γονείς μου πάλι τσακώνονται..Κλασσικα ο πατερας μου ευθύνεται..Μια ζωή φωνές κ βρισιές.. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις ούτε για αστειο μαζί του..Θα ξεσηκώσει την γειτονιά στο πόδι θα μας κάνει ρεζίλι το στόμα του δεν μαζεύεται..Φωνάζουν κ οι δυο εδώ κ πόση ώρα με πλούσιο λεξιλόγιο.. Δεν αντέχω άλλο θα πάθω νευρικό κλονισμό..Το κεφάλι μου θα σπάσει..Δεν έχω μια αγαπημένη οικογένεια οι γονείς μου δεν είναι αγαπημένοι κ ας ειναι χρόνια μαζί..Η μάνα μου μια ζωή μας στήριζε όλους ανεχόταν πολλά άλλα πόσο πια για αυτο αντιδράει έτσι έχουν σπάσει τα νεύρα της..Ένας πατέρας που μόνο φωνάζει ουρλιάζει προκαλεί απίστευτους καυγάδες δεν σέβεται τπτ δεν εκτιμάει ποτέ τπτ..Έχω ευχηθεί άπειρες φορές να χωρίσουν..Εχουμε αποτύχει...Πόσο στεναχωριέμαι..
5
 
 
 
 
σχόλια
Σαν να περιγράφεις την οικογένειά μου, όπως λένε και τα παιδιά το φαινόμενο αυτό παίζει πάρα πολύ. Καλή δύναμη και από εμένα, it can get better. Η συμβουλή του Swedish Chef ποοολύ σημαντική.
Μια μικρή συμβουλή από εμένα. Όσα παιδιά μεγαλώνουν (μεγαλώνουμε) σε τέτοιο περιβάλλον με νοσηρή σχέση ανάμεσα στους γονείς, αναπαράγουμε αργότερα στη ζωή μας αυτό που έχουμε βιώσει και μάθει από το σπίτι μας. Δεν ξέρω την ηλικία σου, απλά θα σου ζητήσω στο μέλλον να σκέφτεσαι τι είδους συντρόφους προσελκύεις, τι σχέσεις κάνεις και για ποιο λόγο. Εύχομαι να τα θέσεις όλα υπό έλεγχο, να αποκτήσεις μια καλή μόρφωση και να προσέχεις τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Δύναμη, καλή τύχη και να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλες οικογένειες σαν τη δική σας (να μην ντρέπεσαι).
Σε καταλαβαίνω. Πολύ δύσκολο. Προσπάθησε όσο το δυνατον γρηγορότερα να βρεις μια δουλειά και σιγά σιγά να την κάνεις από κει. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της οικογενειακής μου ζωής ήταν όταν χώρισαν οι δικοί μου. Ένιωσα μια ελευθερία απίστευτη
Το λάθος είναι της μητέρας σου που παραμένει σε μία τέτοια κατάσταση και εκθέτει τα παιδιά της σε τόσο μίζερες συνθήκες. Εσύ δεν φταις σε τίποτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ