Οι ήρωες της Marvel σε μία επική φωτογραφία για την επέτειο των 10 χρόνων

Οι ήρωες της Marvel σε μία επική φωτογραφία για την επέτειο των 10 χρόνων Facebook Twitter
Marvel
0

Δεκάδες ηθοποιοί και σκηνοθέτες από όλο το κινηματογραφικό «σύμπαν» της Marvel ενώθηκαν για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια της κινηματογραφικής της μαγείας.

Την τελευταία δεκαετία, η Marvel έκανε 18 ταινίες, ανάμεσά στις οποίες περιλαμβάνονται οι Iron Man, που έκανε την αρχή το 2008, Thor, Avengers και Captain America.

Η επετειακή φωτογραφία των 76 ηθοποιών έκανε την εμφάνισή της στο Twitter την Πέμπτη.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται βασικοί ήρωες των ταινιών όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Κρις Χέμσγουορθ, η Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο Κρις Έβανς.

Τη φωτογραφία ακολούθησε ένα βίντεο από τα παρασκήνια.

Ξεκινά με τον Thor, Κρις Χέμσγουορθ, να λέει: «Ήταν σαν να ήμουν στα βραβεία Όσκαρ ή κάτι τέτοιο, ο καθένας εδώ ήταν σε μία ή όλες τις αγαπημένες μου ταινίες».

Πιο συγκεκριμένα στη φωτογραφία:

Οι ήρωες της Marvel σε μία επική φωτογραφία για την επέτειο των 10 χρόνων Facebook Twitter
Marvel

Ο Χέμσγουορθ ποζάρει κοντά στη Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία υποδύεται την Πέπερ Ποτς, ενώ ο Iron Man, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κάθεται μπροστά στον Captain America, Κρις Έβανς.

«Κυριολεκτικά είμαι ακριβώς στο κέντρο της πρώτης σειράς» είπε ο 52χρονος Ντάουνι Τζούνιορ και συνεχίζει: «Και κοιτάζω γύρω μου κ λέω στον εαυτό μου "οποιοσδήποτε από αυτούς τους ανθρώπους είναι το επίκεντρο της φωτογραφίας».

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι πλήρες χωρίς τον Σταν Λι, ο οποίος συνδημιούργησε πολλούς από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της Marvel και κάνει μία σύντομη εμφάνιση σε κάθε ταινία. Ο Λι κάθεται σε μπροστινή και κεντρική θέση, ακριβώς πίσω από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy, Τζέιμς Γκανν, τουίταρε δύο δικά του στιγμιότυπα από τα παρασκήνια.

Ο 21χρονος σταρ που υποδύεται το Spiderman είπε: «Είναι σαν μία θάλασσα ανθρώπων, με τους οποίους μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες τους , να βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα μέρος».

Οι ήρωες της Marvel σε μία επική φωτογραφία για την επέτειο των 10 χρόνων Facebook Twitter
Marvel

Ο Κρις Πρατ, ο οποίος υποδύεται τον Star-Lord, χαρακτήρισε τη συγκέντρωση ως «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» και το παρομοίασε σαν «να επιλέγεσαι σε μία ομάδα που να έχει ιστορικό από πρωταθλήματα».

Ο νεοαφιχθής στη Marvel Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Black Panther δήλωσε ότι ήταν απασχολημένος «να κοιτάζω γύρω γύρω το χώρο, να αναρωτιέμαι τι έκανα για να το αξίζω αυτό;».

Οι ήρωες της Marvel σε μία επική φωτογραφία για την επέτειο των 10 χρόνων Facebook Twitter
Marvel

Στη φωτογραφία δεν συμμετείχαν μόνο οι σούπερ ήρωες. Ο σκηνοθέτης του Iron Man, Τζον Φαβρό καθόταν δίπλα στον Κρις Χέμσγουορθ.

Ενώ η συνάντηση ήταν εντυπωσιακή, μερικά μεγάλα ονόματα δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη φωτογράφιση.

Ηχηρή ήταν η απουσία της Νάταλι Πόρτμαν, η οποία υποδύεται την αγαπημένη του Θορ, ενώ ταυτόχρονα απουσίαζε και η Λουπίτα Νιόνγκο, η οποία παίζει στην τελευταία ταινία της Marvel, Black Panther.

Με πληροφορίες από BBC

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.