Μιλούσαν επί τρία χρόνια χωρίς να συναντηθούν και τώρα το Tinder τους στέλνει στη Χαβάη για το πρώτο ραντεβού!

Μιλούσαν επί τρία χρόνια χωρίς να συναντηθούν και τώρα το Tinder τους στέλνει στη Χαβάη για το πρώτο ραντεβού! Facebook Twitter
3

Τρία χρόνια πριν, το Tinder «ταίριαξε» δυο φοιτητές του πανεπιστημίου του Kent, τη Michelle Arendas και τον Josh Avsec. Όλο αυτό το διάστημα, οι δυο τους εξακολουθούν να ανταλλάσσουν μηνύματα χωρίς να έχουν ποτέ βρεθεί από κοντά, κι έτσι η δημοφιλής πλατφόρμα γνωριμιών τους στέλνει στη Χαβάη για το πρώτο τους ραντεβού, δίνοντας νέα τροπή σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία αγάπης της ψηφιακής εποχής!

Πώς ξεκίνησαν όλα, όμως; Σύμφωνα με το Buzzfeed, τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Avsec έστειλε το πρώτο μήνυμα, ένα απλό «Hey Michelle». «To Tinder ήταν κάτι εντελώς καινούριο τότε για όλους μου τους φίλους. Με έκανε match με αρκετές κοπέλες και το είχα πάρει στην πλάκα. Τους έστελνα αστεία μηνύματα. Και τότε έπεσα πάνω στη Michelle. Φαινόταν κάπως διαφορετική, οπότε της έστειλα κάτι διαφορετικό» περιγράφει ο Avsec στο Buzzfeed.

Εκείνη έκανε δυο μήνες να του απαντήσει, επειδή, όπως λέει, «το κινητό της είχε χαλάσει!». 

Μιλούσαν επί τρία χρόνια χωρίς να συναντηθούν και τώρα το Tinder τους στέλνει στη Χαβάη για το πρώτο ραντεβού! Facebook Twitter

Κάπως έτσι συνεχίστηκε η επικοινωνία τους, τους επόμενους μήνες, με καθυστερημένες εκατέρωθεν απαντήσεις, που συνοδεύονταν από ηλίθιες δικαιολογίες. Η Arendas είχε σβήσει και ξανακατεβάσει την εφαρμογή πολλές φορές, οπότε έχανε μηνύματα ή τα έβλεπε με μεγάλη καθυστέρηση. «Δεν το έπαιρνα στα σοβαρά, γι' αυτό του απαντούσα με αστείο τρόπο».

Κι όμως, τελικά κόλλησαν και οι δύο με αυτό το «αστειάκι», καθώς κανείς τους δεν ήθελε να διακόψει. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Avsec ανέβασε στο Twitter ένα screenshot από τα μηνύματά τους, που μέσα σε μια ώρα έγινε viral.

Και κάπου εδώ, η όλη ιστορία άρχισε να παίρνει διαστάσεις: Κάποιος τάγκαρε την Arendas στο τουιτ του και ο ίδιος, ντροπιασμένος, αναφέρει ότι «η καρδιά του πήγαινε να σπάσει». Κι όμως, το «αστείο» συνεχίστηκε!

Ως τότε, ο Avsec δεν γνώριζε καν το επώνυμο της Arendas και τελικά οι δυο τους αντάλλαξαν μηνύματα και αριθμούς στο Twitter και τότε το ίντερνετ, που πάντα λατρεύει τέτοιες ιστορίες, πήρε φωτιά!  

Ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει ακόμα βρεθεί από κοντά, οπότε το Tinder αποφάσισε να κάνει κάτι γι' αυτό. Το επίσημο προφίλ της εφαρμογής στο Twitter πόσταρε πριν από λίγες μέρες το εξής: «Έφτασε η ώρα να βρεθείτε και από κοντά. Έχετε 24 ώρες να αποφασίσετε σε ποια πόλη θέλετε να ζήσετε το πρώτο σας ραντεβού κι εμείς θα σας στείλουμε εκεί!» Ο Avsec απάντησε, αναφέροντας ότι το πρώτο ραντεβού των ονείρων τους θα ήταν στη Χαβάη και το Tinder, προς έκπληξή όλων, απάντησε καταφατικά!

«Όλα προχωρούν τέλεια και μου αρέσει που μιλάμε, αλλά δεν θέλω να υπάρξει βιασύνη σε τίποτα. Η συζήτηση είναι τόσο ωραία μέχρι τώρα μαζί της» συμπληρώνει ο Avsec, καθώς απομένει να οριστούν οι ημερομηνίες για το ταξίδι τους.

Όπως μεταδίδει το Cosmopolitan, εκπρόσωπος του Tinder σχολίασε σχετικά: «Η ιστορία του Josh και της Michelle αποδεικνύει τη δύναμη του σωστού "ζευγαρώματος" και της επικοινωνίας - μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και να δημιουργήσει μια ουσιώδη σύνδεση, άσχετα από το πόσο στα σοβαρά το παίρνεις. Είναι τιμή μας που αναλαμβάνουμε την πρώτη τους δια ζώσης συνάντηση και ελπίζουμε όλο αυτό να ενθαρρύνει και άλλους χρήστες να συνεχίσουν το ψάξιμο και τα ζευγαρώματα και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει». 

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM