Πώς το Game of Thrones «έριξε» τα νούμερα του Pornhub

Πώς το Game of Thrones «έριξε» τα νούμερα του Pornhub Facebook Twitter
0

Το Game of Thrones έχει κατακτήσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο που, όπως φαίνεται, είναι διατεθειμένοι να βάλουν στην παύση τα πάντα για να το παρακολουθήσουν- ακόμη και αν εκείνη τη στιγμή έβλεπαν πορνό.

Το Pornhub, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη παγκοσμίως ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, συγκέντρωσε μερικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πώς η διάσημη τηλεοπτική σειρά έχει επηρεάσει την επισκεψιμότητα και την κίνηση στο σάιτ και τα αποτελέσματα προκαλούν ομολογουμένως έκπληξη. 

Το βασικότερο και πλέον αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως την περασμένη Κυριακή, που ήταν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της έβδομης σεζόν, η κίνηση στο Pornhub μειώθηκε κατά 4.5% στη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου του Game of Thrones. «Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή στους επισκέπτες καθώς το βράδυ της Κυριακής είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ώρες για όσους επισκέπτονται το Pornhub», σχολίασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Pornhub, Chris Jackson.

Όπως φαίνεται και στους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα το Pornhub, η κίνηση έπεσε κατακόρυφα για μία ώρα, όσο περίπου διήρκεσε το επεισόδιο, ενώ πριν και μετά την προβολή ήταν σχετικά σταθερή. 

Πώς το Game of Thrones «έριξε» τα νούμερα του Pornhub Facebook Twitter

Το σάιτ ανέφερε βέβαια πως και στην πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones τον Απρίλιο του 2016 είχε παρατηρηθεί μείωση στην επισκεψιμότητα, τότε σε ποσοστό 4.1%, ενώ το τέταρτο επεισόδιο εκείνου του κύκλου είχε προκαλέσει αντίστοιχη πτώση κατά 4.9%. Το τελευταίο επεισόδιο, που είχε προβληθεί στις 26 Ιουνίου είχε αποτέλεσμα να μειωθεί κατά 5.2% η κίνηση στο Pornhub.

Πώς το Game of Thrones «έριξε» τα νούμερα του Pornhub Facebook Twitter

Για την ιστορία, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης, καθώς σύμφωνα με την Nielsen το παρακολούθησαν περίπου 10.1 εκατομμύρια θεατές. Και αυτές είναι μόνο οι τηλεθεάσεις του επεισοδίου την πρώτη ημέρα που προβλήθηκε, δεν συμπεριλαμβάνει δηλαδή αυτούς που θα το δουν τις επόμενες ημέρες μέσω διαδικτύου ή θα αγοράσουν το dvd όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο.

Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπέρασαν το ρεκόρ των 8.11 εκατ. θεατών που είχαν παρακολουθήσει το φινάλε της πέμπτης σεζόν το 2015 και τα 8 εκατ. που είχαν παρακολουθήσει την πρεμιέρα εκείνου του κύκλου.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM