Το «Despacito» ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια views - «Ντελίριο» με το τραγούδι σε πάνω από 99 χώρες

Το «Despacito» ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια views - «Ντελίριο» με το τραγούδι σε πάνω από 99 χώρες Facebook Twitter
5

Το βίντεο κλιπ του Luis Fonsi για το «Despacito», με την συμμετοχή του Daddy Yankee, συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ.

Όχι μόνο έγινε το βίντεο με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών στο YouTube, αλλά είναι πια το πρώτο βίντεο που ξεπέρασε τα τρία δισεκατομμύρια προβολές και επίσης είναι το βίντεο με τα περισσότερα likes στην ιστορία του YouTube.

Το Despacito έχει σπάσει επίσης τα εξής ρεκόρ: 

- Έφθασε, πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο, τις 2,5 δισεκατομμύρια προβολές στην ιστορία του YouTube.


- Έχει τις περισσότερες προβολές για το 2017 σε ταυτόχρονα πάνω από 40 χώρες.


- Οι καθημερινές προβολές του είναι πάνω από 14,5 εκατομμύρια κατά μέσο όρο, φθάνοντας τα 25 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μια μέρα.


-Έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές σε πάνω από 99 χώρες.

Κατά σειρά οι χώρες με τις περισσότερες προβολές είναι: Μεξικό (376 εκατομμύρια), Βραζιλία (213 εκατομμύρια), ΗΠΑ (183 εκατομμύρια), Ιταλία (142 εκατομμύρια), Γαλλία (80 εκατομμύρια), Ινδονησία (36 εκατομμύρια), Ηνωμένο Βασίλειο (36 εκατομμύρια), Ινδία (32 εκατομμύρια), Ισραήλ (17 εκατομμύρια) και Αίγυπτος (8,8 εκατομμύρια).

Υπενθυμίζεται ότι το ρεκόρ του βίντεο με τις περισσότερες προβολές προηγουμένως κατείχε ο Wiz Khalifa με το τραγούδι «See You Again», το οποίο με τη σειρά του είχε ξεπεράσει το «Gangnam Style» του Psy, που κατείχε το ρεκόρ για πέντε συνεχόμενα χρόνια.

Χρειάστηκαν 204 μέρες, εως ότου το «Despacito» να γίνει το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube.

Σε όλο τον κόσμο, οι μηνιαίες προβολές για λάτιν καλλιτέχνες έχουν εκτοξευθεί από το περασμένο έτος, με αύξηση 430% στην Ινδονησία, 276% στο Ισραήλ, 200% στο Ηνωμένο Βασίλειο, 199% στην Αυστραλία, 183% στη Γαλλία και 124% στον Καναδά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM