Animojikaraoke: H νέα τρέλα που χτυπάει το Τwitter

Animojikaraoke: H νέα τρέλα που χτυπάει το Τwitter Facebook Twitter
Από την στιγμή που το iPhone X έγινε διαθέσιμο την Παρασκευή, στο Twitter ξεκίνησε ένα πάρτι αλλιώτικο από τα άλλα.
0

Με την ενημέρωση του iOS 11 μια νέα μόδα έγινε trending topic όταν o δημοσιογράφος Harry McCracken του Fast Company έστειλε πρώτος στο Twitter μια δημιουργία του με τα ολόφρεσκα animoji της Apple.

Το iPhone X είναι σίγουρα μια τεράστια αναβάθμιση για την Apple. Παράλληλα με τις αλλαγές στην οθόνη και τις περαιτέρω αισθητικές βελτιώσεις στην κάμερα, τα πολύ αγαπημένα emoji πήραν επίσης μια καινούργια ώθηση με το λανσάρισμα των animoji. Ο Harry McCracken πήρε δύο τρία από τα νέα κινούμενα ζωάκια και έφτιαξε ένα πρώτο βίντεο το οποίο συγχρόνισε με το τραγούδι «Ηooked on a Feeling» των Blue Swede, το ονόμασε Animoji Karaoke και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Το μόνο λάθος που έκανε ήταν ότι δεν σκέφτηκε να φτιάξει πρώτος το #animojikaraoke κανάλι στο Twitter για να φαίνεται και επίσημα ως ο πρώτος που ξεκίνησε αυτό το νέο τρελό feed.

Όλα αυτά τα Animoji πειράματα μπορεί να είναι διασκεδαστικά αλλά δυστυχώς απαιτούν αρκετή ώρα για να γίνουν αφού είναι κλειδωμένα στην εφαρμογή μηνυμάτων της Apple και περιορίζονται σε κλιπάκια 10 δευτερολέπτων, τα οποία μπορούν αργότερα να αποθηκευτούν ως αρχεία ταινιών και να μοιραστούν σε άλλες εφαρμογές. Αυτή τη στιγμή το #animojikaraoke έχει πραγματικά πάρει φωτιά στο Τwitter, το feed συνέχεια διογκώνεται και το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιο θα είναι το πρώτο ελληνικό τραγούδι που θα κάνει την εμφάνισή του εκεί.

Παρακάτω, ακολουθούν το πρώτο του McCracken και μια επιλογή από τα πιο τρελά που ακούσαμε εκεί σήμερα.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM