Το Clips της Αpple καταγράφει τη ζωή σε χαρούμενα βίντεο

Το Clips της Αpple καταγράφει τη ζωή σε χαρούμενα βίντεο Facebook Twitter
To Clips είναι μια δωρεάν εφαρμογή που απαιτεί iOS 11 για να τρέξει και να δημιουργήσει διασκεδαστικά βίντεο με κείμενα, εφέ, γραφικά και άλλα πρωτότυπα κόλπα.
0

Με την νέα εφαρμογή της Αpple και χάρη στην κάμερα TrueDepth μπορείς να "μπεις" σε ένα σκηνικό ταινίας, σε υπέροχα κινούμενα τοπία, σε σκηνές αφηρημένης τέχνης ή, μπορείς ακόμη και να "επιβιβαστείς" στο Millennium Falcon.

Εκτός από τη σημερινή κυκλοφορία του iOS 11.1.1 το οποίο διορθώνει ένα σφάλμα στη λειτουργία της Siri (κόλλαγε όταν άκουγε το "Hey Siri") και εξαφανίζει τον ενοχλητικό διορθωτή που άλλαζε το γράμμα «Ι» σε «Α[?]» η Apple ανακοίνωσε μια επίσης σημαντική ενημέρωση της εφαρμογής της Clips, η οποία επιτρέπει να στέλνετε social video μέσω iPhone και iPad. Από τον Απρίλιο που έγινε το αρχικό της ντεμπούτο της μέχρι τη σημερινή της αναβάθμιση, η εφαρμογή έχει ωριμάσει κατά πολύ και είναι μια από τις πιο έξυπνες για τη δημιουργία βίντεο περιεχομένου και μάλιστα μέσω μιας πολύ απλής διασύνδεσης με τον χρήστη.

Το νέο Clips φέρνει ως ένα βασικό καινούργιο στοιχείο τις λεγόμενες "Σκηνές Selfie" ενώ προσθέτει πολλά «καλλιτεχνικά» εφέ σε ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας που καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη δημιουργία βίντεο εν κινήσει. Οι Selfie Scenes είναι ένα συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό που τοποθετεί τους χρήστες σε κινούμενες σκηνές 360 μοιρών ενώ καταγράφουν τους εαυτούς τους. Ειδικά για κάποιους τυχερούς που χρησιμοποιούν την TrueDepth κάμερα του iPhone X, οι Selfie Scenes μπορούν να «μεταφέρουν» τους χρήστες σε πολυσύχναστες πόλεις, σε γαλήνια τοπία, σε αφηρημένες ζωγραφιές ή ακόμη και μέσα στο Millennium Falcon του Star Wars.

Το Clips της Αpple καταγράφει τη ζωή σε χαρούμενα βίντεο Facebook Twitter
Το Clips μπορεί να αναγνωρίζει τα άτομα στα βίντεό σου, καθώς και τα άτομα με τα οποία μοιράζεσαι συχνότερα περιεχόμενο και, στη συνέχεια, να τα προτείνει για κοινή χρήση.

Τα νέα και πιο καλλιτεχνικά transfer εφέ χρησιμοποιούν την μηχανική μάθηση (machine learning) για να μετατρέψουν οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο σε μια υγρή, κινούμενη και ζωντανή ακουαρέλα ή ένα πολύ έξυπνο σκίτσο μουβιού, ακόμα και σε πραγματικό χρόνο όταν ο χρήστης τραβάει το βίντεο. Επιπλέον έχει προστεθεί περισσότερο διαφημιστικό περιεχόμενο από τη Disney, όπως αφίσες που καλύπτουν πλήρως την οθόνη ως μοτίβα με τον Μίκι Μάους και την Μίνι καθώς και 16 νέα αυτοκόλλητα που έχουν σχεδιαστεί από την Apple και 21 νέα μουσικά κομμάτια χωρίς δικαιώματα από ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Όπως και παλαιότερα, αυτά τα νέα κομμάτια προσαρμόζονται αυτόματα για να ταιριάζουν με το μήκος των βίντεο. Τώρα με την υποστήριξη του iCloud, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα βίντεο στο iPhone και να το τελειώσετε αργότερα στο iPad ή αντίστροφα μέσω του iCloud.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM