Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece: Καλούν στον αγώνα κατά των παιδόφιλων

Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece: Καλούν στον αγώνα κατά των παιδόφιλων Facebook Twitter
0

Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν την διαδικτυακή επιχείρησή τους με hashtag #OpPedo κατά των παιδόφιλων και των ιστοσελίδων που διακινούν παιδική πορνογραφία και καλούν τον κόσμο να στηρίζει τον αγώνα τους.

Σε σημερινή τους ανακοίνωση στο Facebook σημειώνουν πως ήδη κατάφεραν να κατεβάσουν αρκετές ιστοσελίδες με σχετικό περιεχόμενο και δηλώνουν έτοιμοι να καταστρέψουν «αυτά τα σιχαμερά ανώμαλα σκουλήκια», όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Την επιχείρηση κατά των παιδόφιλων είχαν προαγγείλει πριν λίγες ημέρες. «Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το #OpPedo Αδερφια. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας για το κάλο των παιδιών όλου του κόσμου. Οι παιδόφιλοι και οι ανώμαλοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά εμείς είμαστε περισσότεροι και θα τους συντριψουμε. Ελατε μαζι μας να καταστρέψουμε αυτά τα σιχαμερά ανώμαλα σκουλήκια. Παιδοφιλοι?Έρχεται το τέλος σας....να μας περιμένετε. WE ARE COMING», είχαν γράψει πριν δύο ημέρες στη σχετική ανάρτηση.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM